Mali_miš -> RE: duda/laža/kako li se već zove (27.8.2013 17:25:41)
|
IZVORNA PORUKA: Janncica IZVORNA PORUKA: Peace* А не баца дуду по стану? Ја сам Марку узела тако што је бацио, и заиста нисам могла да је нађем. Некако га је умирило то што се ја заиста трудима да је нађем. Нашла сам је после кад је заспао, али сам склонила. Када год ју је тражио сам била у фазону "Али ја не знам где је. ТИ си је бацио. Хајде да тражимо. Па Маки где си је бацио??? Ако је нађеш, слободно је користи." Ovako je i kod nas bilo...bili smo napolju,ulazili u kucu i ona je baci,kazem joj da se vrati po nju,ona nece.Prvo vece je plakala,drugo samo pitala za nju i vise nikad nije ni spomenula. Samo izdrzi sad par dana. I kod nas. Samo što sam ja rekla Stefanu da je neće više dobiti ako je još jednom baci, misleći na to spavanje. I on ju je bacio. Kada je došlo večernje spavanje, ja htedoh da mu dam, ali je bila pregrižena, a bilo je oko 22h, pa mi nije padalo na pamet da idem u apoteku da kupujem dudu i malo je coktao (tada još nije pričao), ali nije plakao, zaspao je bez problema i posle je još jedan dan coktao i više ju nije ni tražio. Očekivala sam haos, a ono ispade bez plača bez problema, ma milina. =) Didy, probaj da joj kažeš da ste je zaboravili negde (kod babe, u gostima, napolju na igralištu...) i da ne možeš da je nađeš. Idite zajedno i kao tražite. Možda joj bude lakše tako kada vidi da se trudiš da sa njom tražiš, a da je stvarno nema. =)
|
|
|
|