jance -> RE: duda/laža/kako li se već zove (2.4.2012 15:17:49)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: jance ja cu nasu da osiguram na ogromne pare koliko vidim! imam kuci jos 3 dude, ali majstor hoce samo ovu njegovu: plavu NUK. imam jos jednu NUK crveno-providnnu, i takvu istu dvojku plavo-providnu, i 1 Aventovu, i kad mi se desilo da se ova zagubila, sve sam ih izredjala nekoliko puta, ma kakvi! vristanje dok nisam pola kuce prevrnula i nasla dudu. znam puno dece kojima je savrseno sve jedno koja duda im je u ustima, ovaj moj nije od te fele kanda... Silikon ili kaučuk? sve su silikon, ove NUKove su cak i istog oblika, aventova je onako ravna... Čudno. Obično se vežu za dudu od kaučuka jer se "razgazi" pa hoće samo svoju mekanu. Čudno mi da neće drugu silikonsku istog oblika i tvrdoće. S obzirom da je jedina razlika u boji, koliko vidi, ostalo je još jedino istu takvu plavu da mu kupiš, ako ni to neće, onda se spremi na nekoliko dana dranja dok ne prihvati neku drugu. e toga se i bojim, tog dranja. mada nije da je sada neki da nece i bez dude zaspati, desilo se i to nekoliko puta, ume npr da zaspi sa onako flasicom " cigara varijanta" u ustima, ali to je jaako retko. a nije da nisam pokusavala da ga naviknem, bas sam se trudila a on nece pa nece. moracu da uzmem jos koju takvu istu i da se nadam da ce biti dovoljno dobra. mada zadnju kad smo izgubili novu je prihvatio ocas posla, ali tada je imao 2 nedelje i nije jos znao za sebe [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|