Verus -> RE: duda/laža/kako li se već zove (20.12.2011 18:55:01)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR vison: mojoj bebi je stolica bila tako tecna pa prvih 6 meseci dok god sam samo dojila, ja mislim da je to normalno, stavise, uvek me je brinulo kako znati da dojena beba ima proliv?? Receno mije ako ima druge simptome tipa temperaturu onda ides do dr. inace da ne brinem... PE: sta da ti kazem, ja nisam stizala zube da operem...podojim je, a ona dugo sisala, pa odem da se istusiram i nisam ni 5 min u tusu a mm stize gore i kaze "mama gladni smo". Da siznes. Ja moram da ti kazem da je nas cucla spasila-i gledaj da nadjes neku koju voli. Koliko je lose sto hoce cuclu, toliko ti pomaze. Mala bebe bi uvek nesto da sisa bila gladna ili ne, a meni je pedijatar rekla da ako je stvarno gladna, pljunuce cuclu, tj. nece mi pomoci da joj guram cuclu... Pokusaj da joj tvoj muz da cuclu mozda od njega uzme pa se tako navikne. I onaj fazon: daj da sisa, pa cuclu uz dojku i gurni joj polako u usta kako ona krene da izbacuje dojku, i onda je polako polozi u krevetic. Ja sam uzela jednog belog medu, i natrljala mog mleka na njega i to ostavljala u kreveticu sa njom, da spava sa tim... pokusaj svakakve trikove. Jedina cucla koju je moja beba htela je bila duza, obla, kao bradavica, I dan danas takvu voli: evo slika, pa mozda nadjes nesto slicno: [image]http://www4.slikomat.com/11/1220/coy-111300.jpg[/image]
|
|
|
|