bubica_mala -> RE: Jednodnevna dijagnostika bračne neplodnosti GAK NS (16.8.2013 12:51:35)
|
Sana evo ja ću ti reći ono što znam, a bila sam kod njih pre dve nedelje i radiće mi jednodnevnu početkom septembra. Glavna sestra Mira je na godišnjem, počinje da radi posle 20.avgusta, pa tada zovi, ove sestre ostale nisu toliko u toku. Potrebno je da imaš uput svog ginekoliga za betaniju, za pregled specijaliste. Onda odeš kod nekog od lekara (možeš da nazoveš, a i direktno da odeš tako ujutru posle 9h), lekar pogleda tvoje dosadašnje nalaze, i predlaže jednodnevnu (ako proceni da treba, meni su predložili jer mi je za sada sve ostalo ok), i onda dobiješ spisak nalaza koje treba da odradiš pre jednodnevne... E sad postoji varijanta da ti zakažu za januar, ili da platiš 35.000 pa da ti rade odmah na sreedini tvog sledećeg cilusa... Mi smo se dolučili za ovu varijantu da platimo, jer mi je dugo da čekamo još pola godine, a već je 1,5godina prošla, pa bih što pre da saznam ako postoji eko problem... Toliko od mene, pitaj ako te zanima još nešto... :*
|
|
|
|