Meli78 -> RE: Jednodnevna dijagnostika bračne neplodnosti GAK NS (27.12.2012 10:00:19)
|
Srculence nemoj da ocajavas, svi smo se suocili sa duuuuuuuugackom listom cekanja :( Ja sam prvi put otisla u maju i zakazali su mi jednodnevnu dijagnostiku za oktobar (ako platim moze odmah). Sa strepnjom sam cekala oktobar, panicila sta ce naci. Za divno cudo sve mi je bilo ok, ali sam morala da cekam sa sledecim korakom, posto je mm bio na antibioticima (kod njega su nasli chlamidiju, kod mene ne), Otisao je na kontrolni spermogram 13.dec, a meni su rekli da dodjem 14.12. Hteli su da mi zakazu inseminaciju za juli (ako platim moze odmah) i tako sam ja ovog puta odlucila da platim i odradila to na privatnoj klinici dr Ilic. Postupak je radila dr Trninic i kosta 25000 kao i u Betaniji sad nestrpljivo cekam. 04.01 cu ici da vadim betu :) srculence, tebi nisu radili jednodnevnu dijagnostiku? hormone radis na poliklinici, zarazne bolesti i briseve u higijenskom i sve je besplatno, ne placas ni participaciju idi kod svog ginekologa da ti ispise upute
|
|
|
|