Ivanka 75 -> RE: Loši snovi i noćni strahovi (20.4.2019 15:27:41)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ivanka, komentar vas dr da ne idete kod psihologa, neurologa mi je blago receno bez veze. Mogla si ti sama otici da se posavetujes sa nekim strucnim ako vec izgleda tako strasno. Ja bih sigurno otisla, jer verujem da neki uzrok postoji i da je za dete to sve trauma. Jess, nisam pisala detaljno sta nam je dr rekl. Ispricali smo joj za te epizode i ona nas posavetovala sta da radimo i kako da se ponasamo kad pocnu. Ja sam dodatno trazila savet od sestrine drugarice koja je psihijatar, pa oddrugaricekoja je psiholog... Uglavbom, svi su nam savetovali da jene uznemiravamo previse kad to pocne, tj da je ne budimo, teramo da hoda, pricamo sa njom... Da je vratimo u krevet i postaramo se da zaspi u miru i tisini. Jedno od nas legne pored nje i ona se smiri za minut dva. A da smo krenuli da je vodimo po lekarima vrlo je verovatno da bi se ona prepala i pocela da razmislja o tome i previse, da se potresa i uznemirava od samih pregleda i obilaska lekara. Srecom, izbegli smo to.
|
|
|
|