Ivanka 75 -> RE: Loši snovi i noćni strahovi (19.4.2019 20:59:59)
|
Ivka je proslu zimu i prolece imala nocne strahove, mesecarenja, budjenja u sred noci, plakanje... Bilo je uzasno... Probudi se i sedne u krevetu i samo vice mama mama mamam mama i to traje li traje. Ne znamo da li spava ili je budna. I samo nesto prica, ne dajte me, vodite me odavde,. Ama vodi meeeeee, a ja da umrem. Sta je prethodilo prvom budjenju... Visoka temperatura, radost kad je uciteljica javila da je osvojila prvu nagradu na takmicenju i premor. Sve se skupilo. Bar sam ja tako objasnila. Budjenja, plakanje i mesecarenje su trajali tri meseca, otisla je na rekreativnu ziva nisam bila da li ce se buditi i ustajati. Uciteljica je bila upoznata sa situacijom pa je zakljucavala vrata nocu. Srecom, tamo nije imala epizode. Osecaj je strasan, ne mogu vam opisati sta je ona poneki put radila, kao demon da je usao u nju. Presekli smo sa nekim stvarima, rekli uciteljici da pauzira od takmicenja jer su joj ocigledno preopterecenje, bukvalno je ostavili na miru za sve. Ako se set_i da uradi domaci uradi ga, ako ne, nismo je gnjavili zbog toga. Ali, svaki put posle toga kad bi dobila visoku temp imala je epizodu tu prvu noc kad skoci temperatura. Mislim da joj je to okidac. Nismo je vodili kod lekara, nasa dr mi rekla ako krenemo po lekarima, psiholozima neurolozima i slicno mozda izazovemo jos gori efekat.
|
|
|
|