Vekilica -> RE: Beba i fakultet (24.3.2011 21:38:27)
|
Sve se moze, kad se hoce. Ja imam djevojcicu od 2 godine, sina od 6 mjeseci, radim od 8 do 15, studiram, bake mi cuvaju djecu dok smo muz i ja na poslu ali posle posla ih dovodimo kuci. Nemam kucnu pomocnicu, kucu sama odrzavam, kuvam, perem, peglam. Ucim navece kad djeca zaspe, od 21:00 do iza ponoci (doduse kad spremam ispite kuca mi nije bas za oduseviti se) ali mi je najvaznije da djeci ne poremetim njihov ritam, hranjenje, kupanje, ljubakanje i spavanje jer su oboje jos jako mali.Nije lako, ne polozim bas svaki ispit u roku ali mi to nije prioritet u zivotu pa se bas i ne uzbudjujem puno oko toga ali gura se nekako. Da je lako - nije ali eto sve postizem, cak muz i ja nadjemo vremena i za nas, napravimo neku finu vecericu ili izadjemo na veceru sa kumovima (ako su bake raspolozene da pricuvaju djecu. I tako, znaci, moze se, samo je potrebna dobra organizacija (a ja sam dobra u tome jer mi je to profesija) i sve se postigne.Mada, iskreno, ponekad pomislim da dan ima 48 sati, bilo bi mi malo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|