mama na kub -> RE: Beba i fakultet (7.10.2010 21:02:36)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Moze se ali treba pomoc drugih. Meni da mama nije ovde ovaj semestar, ne bih mogla uz dete, puno radno vreme da guram i skolu. Ali mogu samo zato sto ona skuva, usisa, slozi ves...ja brinem o bebi kad sam kuci (ona kad ja nisam), i radim i ucim. Mada, to znaci imati nekoga u kuci non stop, kao ja sto imam nju, pa sverkvu u novembru. Od decembra: nas troje sami, bebica u jaslicama, mada, sledeci semestar ce mi biti laksi, pa cu valjda moci i dalje...rekla sam sebi da nemam izbora....pa mozda to malo pomogne[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Samo guraj, bitno je da verujes u sebe! I meni je moja mama pomagala, doduse ne toliko kao tvoja tebi-svaka joj cast, moja je meni kad ne radi uzimala dete-decu na par sati dok ja ucim. Svekrva mi je pomagala dok sam isla u srednju, pa sam zeno kad sam upisala Visu bila prepustena sama sebi. Nisu hteli da mi cuvaju klinca-rekli: Mi smo ti obecali pomoc dok zavrsis srednju, ne i za dalje, niko ti nije obecao da ces da studiras. I ja ti uzmem dete od 8 meseci i vratim se kod mojih, od muza nisam imala podrsku, bilo je-pa kako cemo, nema ko da nam cuva dete, ja tu ne mogu nista. E pa kad ne moze on JA sam mogla!!! Posle 72 dana razdvojenosti je shvatio da necu da odustanem od skolovanja. Ako sam se udala sa 18 god, ne znaci da cu napustiti skolu. Kasnije se i svekrva pomirila sa tim.
|
|
|
|