Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 19:41:41
|
|
|
|
jabudic
|
Da vam ja kazem iz iskustva (evo nacinjem treci mandat preko termina), dok beba ne odluci da joj je vrijeme, nista ne pomaze. Ni sveps, ni seks, ni stepeniste, ni duge set_nje ni kupanje u moru, ni citrusi, ni vruca kupka.Strpljenja i sjedi dje si, tjesim se - ni jedno nije ostalo u stomaku. 😄
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 20:37:28
|
|
|
|
lesli
|
Cim sam videla naslov teme znala sam ko je pisao 🤣
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 20:38:55
|
|
|
|
jabudic
|
😄😄😄
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 21:01:06
|
|
|
|
Lilly5
|
Jabudic, ni sveps uz seks i sve to na stepenistu? Ma jel moguce 😂
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 21:15:14
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: lesli Cim sam videla naslov teme znala sam ko je pisao 🤣 Isto 😂Jabude ima i ona spustis se u cucanj,ostanes oar sekundi.Vratis se gire pa ponovis nekoliko puta.Meni u prvoj trudnoci rekli,nisam isprobala 😂
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 21:24:08
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: lesli Cim sam videla naslov teme znala sam ko je pisao 🤣 Isto 😂Jabude ima i ona spustis se u cucanj,ostanes oar sekundi.Vratis se gire pa ponovis nekoliko puta.Meni u prvoj trudnoci rekli,nisam isprobala 😂 E da, ni to ne pomaze 😂
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 21:51:58
|
|
|
|
emicaa
|
A da mi organizujemo neka kladjenja kad ce 😂
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 21:54:08
|
|
|
|
jabudic
|
Moze, moze! Ja prva gubim svakog dana 😂 Ja sam ozbiljan potencijal za do proljeca!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 21:59:23
|
|
|
|
emicaa
|
A da joj nabacis da ces joj poceti naplacivati stanarinu,do ujutru je tu 😂
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 22:00:43
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR A da joj nabacis da ces joj poceti naplacivati stanarinu,do ujutru je tu 😂 Ja ovo stalno pričam A i S 🤣🤣Jabudić draga,sve te razumem ❤️
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 22:11:01
|
|
|
|
jabudic
|
Crnogorka je to, jedino da joj obecam da ce biti djeneral u penziji 😂
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 11.1.2021 23:47:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao jabude, pa ovo je déjà vu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 12.1.2021 7:40:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
''ajde kladionicu da napravimo. Pa ko ubode Jabudic da dresi kesu. 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Engimengi: Moja porođajna pričaCtg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.