Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 11:10:15
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Trinny Mozda mu prija ljuljuskanje, Bince, pa zato nece!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 11:37:55
|
|
|
|
BINCE
|
i meni se cini....ahahhah prija mu pravo..moramo da promijenimo taktiku hahahah
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 11:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa, Bince, ako ga hoces napolje, nadji neku drugu poz... ovaj mislim taktiku!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 14:09:06
|
|
|
|
Rina
|
Idemo sutra na veceru na palacinke ( brod u centru grada na kanalu parkiran ) pa samo nek proba nocas da krene Mozda ce sad bas iz inata posto smo vec rezervisali hihi
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 14:35:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rina Idemo sutra na veceru na palacinke ( brod u centru grada na kanalu parkiran ) pa samo nek proba nocas da krene Mozda ce sad bas iz inata posto smo vec rezervisali hihi Jaoj, Rina blago tebi kad mozes, ja ne mogu da mrdnem, evo sad dok sedim na stolici za kompom, steze mi se stomak, i ne mogu dugo ni da sedim, vec moram da legnem!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 14:44:53
|
|
|
|
Rina
|
Ne daj se Trinny ,jos malo Ja bih zaista svima pozelela trudnocu kao sto je moja,pa cak i ovo 'sitno' prilicno fino ide jos uvek!!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 1.9.2009 14:46:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Rince, pojedi koju pachalinku i za mene, tj. nas dve!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 3.9.2009 20:08:22
|
|
|
|
BINCE
|
da li ako dozivim orgazam vise puta moze da postakne porodjaj...
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 10.5.2011 23:11:41
|
|
|
|
Anoniman
|
keksat se ne mogu...ja sam pocela sa ananasom pa ako upali javljam
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 10.5.2011 23:14:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Šveps kažu da isto izaziva kontrakšn, zbok kinina , mene su žene zezale da popijem koju litru , da sam ih na vreme poslušala možda se ne bi porodila u 42 nedelji
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 16:03:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ovako, probacu nocas sveps, i teska srca sex, pa cemo vidjeti
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 16:04:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 16:18:44
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam se pentrala uz stepenice kao manijak,samo sam podstakla otvaranje i to citava 2 prsta
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 18:38:02
|
|
|
|
MarijaBg
|
Znala sam da je Jabudic u ovoj temi
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 19:17:45
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Znala sam da je Jabudic u ovoj temi evo sam se nasetala, jedva hodala, ubise me krsta, i dolje nesto E da, kupila sam Sveps... Jos da vidim hocu li imati zivota da nocas muza napadnem... Ako me ne iskulira kao neuracunljivu
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 19:27:36
|
|
|
|
vonavoj
|
znala sam koga cu naci ovde
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 28.6.2011 20:09:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic E da, kupila sam Sveps... Jos da vidim hocu li imati zivota da nocas muza napadnem... Ako me ne iskulira kao neuracunljivu
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 8.11.2011 17:24:32
|
|
|
|
vonavoj
|
jabudic,evo zezala sam te..i evo i mene u ovoj temi ne znam kako da ubedim mm na sex boji se...a ne znam ni da li smemo,jer sam otvorena 2cm?!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 8.11.2011 18:28:27
|
|
|
|
vonavoj
|
naravno da nema nikoga u temi da mi pomogne,kada niko nije pred terminom
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 8.11.2011 19:05:43
|
|
|
|
lesica
|
Ne znam Vonavoj,ja bih ti rado dala neki savet ali nemam sta pametno reci,mene su samo oterali u salu jer freeeeeak ja nisam nikakve kontrakcije osetila abila 4 prsta otvorena Jedino da se lepo obuces,muza pod ruku pa u tabananje po PAkad se vecplasite keksanja. Ma zeno uzivaj jos malo,naspavaj se
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 8.11.2011 19:08:50
|
|
|
|
Olga75
|
pa setnja i seks
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 8.11.2011 22:29:00
|
|
|
|
vonavoj
|
isli smo u setnju,nekih 7km nadam se da cu ubrzati proces nemam ni ja bolove,a otvorena 2cm..jos 2cm,i da me posalju u salu..mada su nasi grozni po tom pitanjju...u bolnici lezi devojka otvorena 5cm,i cekaju da dobije svoje bolove?! tako je drze vec 5 dana,a drugorotka..samo da joj busnu vodenjak i ona bi se otvorila i porodila...nego kreteni
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 9.11.2011 0:28:04
|
|
|
|
Bebilina
|
Sta je meni pomoglo: sveze cedjeni sok od jabuke u OGROMNIM kolicinama :D Sta je ubrzalo otvaranje: lezeci policajci na putu. Jos par saveta koje sam dobijala a mislim da nisu pomenuti: - ricinusovo ulje (ali moze da izazove i mucninu) - ljuti kari - stimulacija bradavica (veza: dojenje=oksitocin=kontrakcije) - duvanje balona - plakanje (posebno jecanje) - homeopatija: konkretno Pulsatilla (ne na svoju ruku) - refleksoligija - akupunktura Sretan i brz porodjaj svim trudnicama! :)
< Poruku je uredio Bebilina -- 9.11.2011 0:29:50 >
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.6.2012 6:55:43
|
|
|
|
Cinderella7
|
Ne znam da li jos neko ima neki predlog,ali meni ne pomazu ni penjanje uz stepenice,niti svakodnevne setnje od par kilometara,pa ni redovan sex sada... Sve i dalje isto,i vec je postalo opterecujuce...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.