Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 7.4.2009 11:47:04
|
|
|
|
eugenija
|
I jedite maline, ili pijte čaj od malinovog lišća...
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:19:58
|
|
|
|
Lu
|
Meni je sex prirodno potaknuo porođaj
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:24:49
|
|
|
|
nina83
|
Da li to znaci da ne treba jesti ananas u toku rane trudnoce Ja ga bas volim..
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:26:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam nina.
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:30:12
|
|
|
|
nina83
|
Meni je gineko. rekla da izbegavam brusnice, propolis i uvin caj, jer to navodno moze da izazove prevremeni porodjaj, ali za ananas nisam cula..
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:31:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto brusnicu? Navodno je ona super da se pije celu trudnoću, preventivno zbog urinarnih infekcija (kao Uva ne sme)... ja kažem da se to menja iz godine u godinu - samo izmišljaju.
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:33:39
|
|
|
|
dana198495
|
IZVORNA PORUKA: nina83 Meni je gineko. rekla da izbegavam brusnice, propolis i uvin caj, jer to navodno moze da izazove prevremeni porodjaj, ali za ananas nisam cula..
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 14:40:41
|
|
|
|
nina83
|
Pa nista me ne kosta da je poslusam, ionako mi te namirnice nisu medju omiljenima
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 15:26:24
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Hopsajte na lopti Hopsa hopsa hopsa sa!
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 15:27:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nina83 Pa nista me ne kosta da je poslusam, ionako mi te namirnice nisu medju omiljenima Ma naravno, i ja bih slušala svoju dr.
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 19:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Znala sam da postoji tema, ali kada sam ukucala na google, nije mi nista izaslo :) Sorry!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 19:55:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam brusnicu stalno pila zbog bubrega. Za uvu sam cula da ne valja. Dakle, setnja, ananas, hopsanje na lopti i po jos necemu hahaha
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 19.5.2009 20:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kad ja poludim, ima da podignem orman od 50 kg pa sta bude! Jer me ubise ove vrucine, sve je gore i gore. Da bar mogu na plazu, nego mi ne daju
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:23:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo zene ja sam danas uspela da se zalijem po desnoj butini tek skuvanom kafom, slucajno sam je prolila po sebi. Trenerka mi se u momentu zalepila za nogu i ja sam je povukla i otkinula parce koze. Sreca pa sam to jako brzo uradila i skinuo se samo povrsinski sloj koze. Odmah sam uzela belance i mackala se. Evo par sati posle toga imam tri mala plika. Sve u svemu sam dobro prosla Elem, posto sam se posteno ispekla i uplasila, od bolova su mi krenule kontrakcije! U jednom momentu sam mislila da cu se uskoro poroditi. Evo sad su kontrakcije utihnule, i mogu mirno ici na spavanje Naravoucenije: nemojte prolivati nista vrelo po sebi ne bi li izazvale porodjaj, to nista ne vredi!!!
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:26:02
|
|
|
|
eugenija
|
Draga Zille!!! Dobro da nisi u međunožje, bila bi sveže depilirana za porođaj... Šalu na stranu, nije se zezati sa opekotinama, mogu misliti kako je bolelo! Dobro da si prošla sa tri omanja plikića! Lepo spavaj i odmaraj!
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:28:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao nista me ne pitaj, jos su nam i gosti stigli pa se nisam mogla peciti i leciti kao sav normalan svet. Jos malo cu da se prosetam po RR-u pa odoh pored deteta da zalegnem
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:29:18
|
|
|
|
Lu
|
Uh Zille pazi se,još malo
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:34:07
|
|
|
|
NadaR
|
Joj Zille
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:34:13
|
|
|
|
mihi
|
Zile možda beba noćas reši da se rodi .
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:36:29
|
|
|
|
Lu
|
Kad bi bila "aktivna" večeras porodila bi se ujutro Joj oprosti
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:37:12
|
|
|
|
Jeca*
|
Joj Zille bas mi je zao. Dobro si prosla.... Hajde sad lezi i odmaraj, pokusaj da se opustis.
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 29.5.2009 22:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Kad bi bila "aktivna" večeras porodila bi se ujutro Joj oprosti Mislis ono hopa- cupa ja i mm veceras? Nije mi izvodljivo jer on radi do 6h ujutro A mozda i probam to ovih dana, pa ako se nesto desi-desi, ako ne bar ce nam biti lepo
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 30.5.2009 0:45:49
|
|
|
|
Jacaca
|
Mila moja cuvaj se, ti sitno brojis.
|
|
|
|
RE: Prirodni način kako da podstaknete porođaj 30.5.2009 11:41:33
|
|
|
|
Doroty
|
E, cure moje ovaj moj neće ni da čuje za sex. Boji se zbog bebe. A ja sam već sad spremna na sve Jedino da probam tu loptu...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.