|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
6.12.2013 11:13:04   
minnica
D: 2 parčeta integralnog beskvasnog hleba sa sojinom paštetom (koju jedem danima da bih potrošila ono malo pakovanje user posted image ) i pola čaše Balans jogurta
U: jabuka
R: boranija sa pilećim belim mesom
V: dinstana pileća džigerica sa lukom, kupus salata

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1901
6.12.2013 11:14:38   
adulence
Minnice mmmm pileca dzigerica...a kazi mi ta pastateta jer je kupujea ili sama pravis i ako je kupujes gde ?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1902
6.12.2013 11:44:01   
minnica
Kupovna je pašteta, ova. Ja dobila da probam i nije lošeg ukusa. Jela sam neutral, a imam i sa ukusom paprike. Viđala sam ih u Tempu, a verovatno ima u svim velikim marketima.

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1903
6.12.2013 11:47:47   
adulence
A da vIdjala sam to,smislila sam za veceru cu namaz od plavog patlidzana,mljaaccc...

< Poruku je uredio adulence -- 6.12.2013 11:58:08 >

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1904
6.12.2013 15:07:34   
adulence
Sta je ovo zene danas nista ne jedete?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1905
6.12.2013 16:17:30   
jole82
Varaju danas...pao sneg, pa krkaju sigurnouser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1906
6.12.2013 16:25:12   
adulence
Hahahha ato posto ili se krckaju sarme ili vec mirise podvarak...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1907
6.12.2013 17:11:44   
jole82
Da da a sutra će da se pravdaju..te puko mi net...te nije bilo struje...te crko mi komp, a wifi mi nešto u kvaru....ahahaha

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1908
6.12.2013 19:39:35   
nina26

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Da da a sutra će da se pravdaju..te puko mi net...te nije bilo struje...te crko mi komp, a wifi mi nešto u kvaru....ahahaha

user posted image ludacouser posted image

d: crni lebac i curece grudi
d:piletina sa paprikom i salatom ( pocecu ko Adulence da pijucemuser posted image )
v: opet crni leba i mladi siruser posted image

i mali greh, bronhi bombonauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1909
6.12.2013 19:43:02   
adulence
Mali greh...ahahahhaha...jao a sveki kao za baksuz poslednja dva dana salje klopu,to nikad ne radi,verovatno je cula da sam na dijeti pa namerno...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1910
6.12.2013 20:43:30   
nina26

IZVORNA PORUKA: adulence

Mali greh...ahahahhaha...jao a sveki kao za baksuz poslednja dva dana salje klopu,to nikad ne radi,verovatno je cula da sam na dijeti pa namerno...

pa mali slatki bronhi grehuser posted image cuti,nemoj da me otkucas tamo u sodomiuser posted image

kako je nije sramota samo da ti to radiuser posted image bas je user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1911
6.12.2013 20:47:42   
adulence
Necu ne brine.. m vestica...ahahahah,salim se ja malo...jao mene sad spopala neka glad...uhhh bas sam gladna...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1912
7.12.2013 11:58:14   
minnica
D: 2 parčenceta beskvasnog int. hleba (navikla sam se na njegov ukus, a i ta veknica mi traje 4 dana minimum), malo sira i jedno kuvano jaje
U: malo pečene bundeve
R: boranija sa belim mesom, parčence hleba
V: ne znam još, mislila sam sardine i kupus salatu

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1913
7.12.2013 17:01:15   
jole82
D: 5 lanenih pločica i šolja jogurta
U: banana
R: Mediteranski mix sa kockicom fete
U: cedevita limun
V: 2 parčeta tosta sa malo putera i sveukupno kašičicom meda i čaj

I naravno moje "obavezne" 2 kafe...

Enyoj the silence!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1914
7.12.2013 17:51:03   
adulence
D:dva tobusa namaz od patlidzana,dva lista curecih prsa
Rucak :pilav,ko sta ja jedem pilav
Vecera pojescu tanjir supe jer mi je nesto muka

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1915
7.12.2013 19:06:13   
minnica
adulence, kako si pravila namaz od patlidžana?

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1916
7.12.2013 19:35:53   
adulence
U blender sam stavila peceni patlidzan,beli luk kasiku senfa i zacine...dok nisam bila na dijeti stavljala sam i posni majonez...bude super

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1917
7.12.2013 19:41:27   
minnica
Super zvuči! Baš bih mogla da probam.

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1918
8.12.2013 13:01:12   
jole82
D: polovina kajgane od 1 žumanca sa 1/3 parčeta hleba 1/2 šolje jogurta (T nije htela narano sve da pojede)
R: fileti oslića sa balkanskom mešavinom i krompirom (u pleh prvo riba sa začinima i malo maslin. ulja - povrće odozgo..pa folija preko i na kraju se malo otkrije da ispari vodica)
V: 2 posne palačinke sa "džemom" od suvih šljiva (4-5 šljiva u blender, pa ih bacim u šerpicu sa malo vode i to dok se ne smuljauser posted image )
U: 2 mandarine, 2 kafe..iz dva dela naravno

Enyoj the silence!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1919
8.12.2013 18:21:20   
minnica
D: dva parčeta int. hleba sa sojinom paštetom, šolja jogurta
U: jabuka
R: supa bez rezanaca, kuvano meso i šargarepa iz supe
U i V: 5-6 integralnih pogačica, parčence pečene bundeve

No need to run and hide

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1920
8.12.2013 18:45:27   
big mum
Žene, moram malo da vas kritikujem.

Jako je opasno da same sebi pravite dijetalne meni-e.

Lično nikad nisam imala problema sa kilažom a sve i da jesam ne bih se usudila da držim neke dijete.

Prije svega treba se konsultovati sa nutricionistom.Da vam on napravi meni prema stanju vašeg organizma.Tj.da se uradi KKS,URIN,vitaminsko -mineralni status,da se odredi % masnoće itd..pa u teretanu da vam se odrede vježbe
Dijete mogu kratoročno da vam pomognu a šta poslije.Možete da oštetite svoj organizam.

Moja kuma je sama sebi pravila meni šta će jesti i koje će vježbe raditi.Rezultat je postigla skinula je 25 kg ali sad malo,malo pada u nesvjest,Šećer se naglo sroza a ne mogu da ustanove zašto.To je mlada djevojka od 23 god i u dogledno vrjeme planira da stvara porodicu ali se sad ne usuđuje.

Svačiji organizam je drugačiji,i ne znači da je 'moja dijeta' dobra i za nekog drugog.

Nemojte se igrati sa tim.user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1921
8.12.2013 19:03:47   
jole82
Ja i ne držim ničiju i nikakvu dijetu..jednostavno imam 3 glavna obroka umerene količine i 1 do 2 užine i nisam gladna..tako bi u stvari i trebalo da izgleda normalan dnevni meni..jednostavno sam izbacila hleb, slatkiše, prženo, junk food(zanala sam za "doručak" da pojedem kesu čipsa i jogurt ) ili uveče pola tegle nutele i ne jedem jednom-dva put dnevno kao do sada...ja ne planiram da držim "dijetu" 15 ili 36 dana..već ovako da se hranim u narednim mesecimaaaa...pa kad stignem gde sam htela mogu ponekad pojesti i parče pite ili torte i nekad pecivo na poslu kad ne stignem da ponesem doručak a da mi to ne pravi problem...zato te stvari sad i ne jedem jer nemaju svrhu u ishrani samo gomila praznih kalorija i neću umreti bez njih, a tek sa njima nikad neću skinuti višak...
A s obzirom da mi je "vežbanje" struka (doduše na malo višem nivou) nemam ni tu problem..al sad mi se i ne vežba iskreno mada bi šetnja 60%VO2max najviše značila al ne mogu...za koji mesec se vraćam na posao a tamo svakako i vedžbam i puno pređem u toku dana...pa taman da se učvrstim kad skinem višak..

A da se slažem sa tobom BM-slažem seuser posted image , samo navedoh moje razloge i način i kako je bilo do sada
A to da ima primera raznih uhh..drugarica u srednjoj primljena u bolnicu jer je besomučno držala "kupus dijetu" a bila je i još jedna koja je danas nažalost anoreksična al to je već extrem i bolest uma...

< Poruku je uredio jole82 RR -- 8.12.2013 19:07:41 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1922
8.12.2013 19:52:40   
minnica
Slažem se sa joletom u potpunosti. Ja se, inače, jesam konsultovala sa nutricionistom, a i čitala o ishrani do besvesti. Nikad nisam ugrožavala svoje zdravlje, kks mi je savršena i super se osećam. Ja u te brzopotezne "dijete" ne verujem,
Big mum, nisam razumela koga kritikuješ, ali se svakako ne osećam prozvanom. Svako ko ima višak kilograma, mora da se bori protiv njega prvenstveno regulacijom ishrane koja podrazumeva izbacivanje štetnih namirnica.

No need to run and hide

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1923
8.12.2013 20:19:48   
adulence
Slazem se sa minnicom i joletom,mi smo samo na rezimu (zdravom)ishrane...dakle nema gladovanja,ja sam danas malo gresila ,a odmah priznajrm da cu i dutra,Ivi mi je rodjendan pa mislim moram probati sve sto se spremi jel?ali umereno,a od utorka bove radne pobede...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1924
8.12.2013 21:44:41   
big mum
Nisam mislila ninakog posebno, nego onako generalno.

Čitala sam par stranica, površno par postova, u kontekstu ej super moraću i ja tako.

Po meni je to jako opasno.Oduvjek sam imala negativan stav prema dijetama iz časopisa i onima koje kruže od usta do usta.Tipa mesna i kupus dijeta.
I samo sam prenjela negativno iskustvo iz svoje neposredne blizine koje me je još više uvjerilo kako dijete bez kontrole mogu da budu opasne.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here