|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
17.1.2012 9:57:44   
Jeca*
nisu ako ih napravis malo ranije. Ja ustanem ujutru, smuckam pahuljicei i jogurt...nasminkam se, obucem, pojedem to (bude kao kaša, meko, lepo) pa idem na posao

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1001
17.1.2012 9:57:47   
minavb
Nisu tvrde. Potope se i ostave neko vreme da odstoje. Budu vrlo meke i nema potrebe grejati.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1002
17.1.2012 9:59:52   
Lu
OKuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1003
17.1.2012 17:17:39   
Sanjica26 RR
Dajte mi ideju sta bi mogla prakticno da ponesem za dorucak na posao. Krecem u 6 ujutru, jer idem u seosku skolu. Tamo nemam neki izbor.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1004
17.1.2012 17:23:19   
Jeca*
a ne bi pahuljice sa jogurtom..u plasticnoj posudi sa poklopcem? ja sam uredno to nosila u 6h na posao, pa jela u 8h

Robin Sharma

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1005
17.1.2012 17:29:20   
gagana83
Danas
dorucak- ovsene pahuljice sa jogurtom
uzina- kruska(opet), malo kasnije sok od jedne narandze
rucak- boranija od juce user posted image
uzina- malo mladog President sira- mozda oko 50g
Za veceru spremam spanac

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1006
17.1.2012 17:41:44   
Sanjica26 RR
Mogla bih to, a za petak da pomesam tunjevinu sa paradajz sokom.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1007
17.1.2012 17:53:30   
Jeca*
sad ja zvucim ko baba, ali bolje sutra tunjevinu, sutra je Krstovdan user posted image
mozes u int kiflu da stavis tunjevinu i paradajz i to ti je super sendvic za dorucak

Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 1008
17.1.2012 18:02:07   
Sanjica26 RR
Sutra idem kasnije u gradsku skolu, pa cu da doruckujem kod kuce. Problem su mi ova dva dana kad sam od 6 na nogama. Dobar ti je predlog za integralnu kiflu. Hvala Jeco!!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1009
17.1.2012 18:14:09   
lanajelena
Meni je lakse da ne jedem nego da jedem malo user posted image ...evo mog jelovnika dorucak:jogurt,uzina: jabuka,rucak:pasulj bez hleba,vecera user posted image

Direktna veza do poruke: 1010
18.1.2012 8:39:55   
*Alexx*
Koliko je panirana riba dijetalna?
I kako spremate ribu (recimo, smrznute filete oslića), a da se ne presuši ili ne bude previše gnjecava, pošto meni uvek tako ispadne? I u kojoj kombinaciji biste je jeli?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1011
18.1.2012 8:51:43   
minavb
Nije dijetalna. Panada se sastoji od brašna i jaja, i takva se riba najčešće prži. JA filete oslića poređam u vatrostalni sud, pobacam preko sećkani praziluk, papriku i paradajz, nalijem sa malo vode, začinim i zapečem.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1012
18.1.2012 8:51:46   
Jeca*
ja sam je po mininoj preporuci jela uz blitvu ili neku salatu. Uvek me smara da je spremam pa odem i kupim spremljen oslic user posted image  ali globalno me smara pa uglavnom jedem konzerve user posted image

a spremala sam je na teflonu sa malo ulja ili u foliji u rerni pa posle malo odvijem da se zapece...ili sam je kuvala na pari sa carskom mesavinom i to mi bude super kad se lepo začini

danas
doručak - 2 wasa i tanko namazan ljuti ajvar (bakina tajna user posted image ) + uz kaficu na poslu 2 jaffa crocante (pms pa mi pao šećer user posted image )
užina - banana
ručak - kupus i tunjevina i 2 feferone
užina - kruška
večera - paradajz

Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1013
18.1.2012 8:58:04   
*Alexx*
Ma ja sam spremala na pari i bude bljak, gnjecava. Spremala sam je u foliji i opet mi je ispala bljak. Ako je spremam u rerni u otvorenoj posudi, presuši se. A nemam zatvorenu (šta će mi user posted image ). Na teflonu mi celu kuću zasmrdi.
Dakle, odustajem od ribe user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1014
18.1.2012 11:50:53   
Sanjica26 RR
Dorucak: kikiriki marinirani (nisam imala vremena za nesto drugo, jer sam se uspavala)
Uzinu: preskacem
Rucak: pasulj sa sargarepom i paradajzom
Uzinu: banana
Trening
Vecera: verovatno ce biti tunjevina

Imam pauzu, pa koristim u zbornici skolski internet.user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1015
18.1.2012 11:54:27   
minavb
Kikirikiiiiiuser posted image Ja ga baš volim i nemam ga u kući.

Direktna veza do poruke: 1016
18.1.2012 11:55:13   
Sanjica26 RR
Jel moze taj marinirani? user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1017
18.1.2012 11:58:08   
minavb
Jokuser posted image

Direktna veza do poruke: 1018
18.1.2012 11:59:24   
Sanjica26 RR
E, pa ondak sam pogresilauser posted image . A, sad obrazlozenje zbog cega?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1019
18.1.2012 12:01:27   
minavb
Koštunjavo voće se ograničava ili potpuno izbacuje iz redukcione dijete. Kikiriki naročito jer se prži, a ko se peče, najčešeće mu se so lepi brašnom. Otud u kikirikiju suvišnih kalorija i skrivenog glutena. 

Direktna veza do poruke: 1020
18.1.2012 12:06:26   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ma ja sam spremala na pari i bude bljak, gnjecava. Spremala sam je u foliji i opet mi je ispala bljak. Ako je spremam u rerni u otvorenoj posudi, presuši se. A nemam zatvorenu (šta će mi user posted image ). Na teflonu mi celu kuću zasmrdi.
Dakle, odustajem od ribe user posted image

Ja je umotam u foliju (stavim beli luk, peršun, kolutove limuna,so), stavim na žicu u rerni, ispod stavim pleh koji originalno ide uz rernu sa prst-dva vode. Nema šanse da se sasuši na koliko god stepeni i koliko god dugo da pečeš.
Jutros sam filetirala oradu.
Premazala je maslinovim uljem, stavila je na ugrejan gril tiganj sa strane kože nekih par minuta, odozgo posolila. Pa onda okrenem i kratko pečem na strani bez kože. Veoma brzo je gotovo i meni ne zasmrdi kuću. Uz to ću kuvani krompir i sos od avokada za ručak, ali to je već druga temauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1021
18.1.2012 12:09:15   
minavb
Gde si našla oradu?

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1022
18.1.2012 12:43:55   
Leki 77
U Rodiću u Omladinskih brigada.
Uvek tamo kupujem brancina, ali sada rekoh da promenim.
Mislim da im sveža riba stiže četvrtkom pa je tada kupim i zamrznem pa imam cele nedelje.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1023
18.1.2012 12:46:06   
minavb
Ne idemo u rodićuser posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1024
19.1.2012 11:50:17   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: minavb

Koštunjavo voće se ograničava ili potpuno izbacuje iz redukcione dijete. Kikiriki naročito jer se prži, a ko se peče, najčešeće mu se so lepi brašnom. Otud u kikirikiju suvišnih kalorija i skrivenog glutena. 

user posted image a ja juce makla 3,4 indijska oraha user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here