Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 9:42:06
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo i ovde da tapšem Super Bila sam dobra napisala sam u temu detalje bravoooo
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 10:58:50
|
|
|
|
cipiripi
|
Super Mariiiiiiiiiiiii bas mi je drago
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 11:11:15
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Super Mariiiiiiiiiiiii bas mi je drago Hvala ti mila moja..pao mi je kamen sa srca
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 11:42:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 11:48:05
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 13:54:58
|
|
|
|
jelena038
|
SPERMIOGRAM KOLIČINA 4 C POKRETLJIVOST 50% Br. Sperm.u : 1 ccm 30 000 000 čit. kol 120 000 000 PRIMJEDBA: U ejakulatu se nalazi učilo leukocita
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:00:35
|
|
|
|
Mari86
|
Broj je super,pokretljivost isto mila.. Jedino sto ima povecane leukocite to ukazuje na neku upalu i to bi trebao da uradi spermokulturu da se vidi kakva je bakterija u pitanju...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:01:52
|
|
|
|
Suncicabg
|
za pokretljivost
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:02:44
|
|
|
|
dakana
|
Mari bravo za spermogram tvog mm . Drago mi je sto ide na bolje...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:02:53
|
|
|
|
Mari86
|
Veco ja sam tek sada videla rezultate od tvog mm-a! Pa mila dobri su rezultati,to sve moze da se popravi...super
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:03:16
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: dakana Mari bravo za spermogram tvog mm . Drago mi je sto ide na bolje... Hvala draga moja da najzad je krenulo na bolje!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:10:09
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Veco ja sam tek sada videla rezultate od tvog mm-a! Pa mila dobri su rezultati,to sve moze da se popravi...super Doktorka je rekla da mu spermogram uopste nije los!!! A za bakteriju - otisao on kod urologa tamo gde je i vadio spermogram i ovaj dr mu rekao da ne mora da leci bakteriju! Ja pre neki dan pitam moju dr da li da je leci a ona kaze "pa ne bi bilo lose kad bi je izlecio. nije to opasna bakterija, samo je malo dosadna!" Ko ce ga sada znati
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:12:01
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Mari86 Veco ja sam tek sada videla rezultate od tvog mm-a! Pa mila dobri su rezultati,to sve moze da se popravi...super Doktorka je rekla da mu spermogram uopste nije los!!! A za bakteriju - otisao on kod urologa tamo gde je i vadio spermogram i ovaj dr mu rekao da ne mora da leci bakteriju! Ja pre neki dan pitam moju dr da li da je leci a ona kaze "pa ne bi bilo lose kad bi je izlecio. nije to opasna bakterija, samo je malo dosadna!" Ko ce ga sada znati pa ne znam sta da ti kazem...za bakeriju,kako to ne mora da leci... ni meni nije jasno... pa nije los,super je...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:13:49
|
|
|
|
Anoniman
|
veki neka gruva propolis-što bi rekla vesna trivalić : u veeeeeeelikim količinama -moj tata živi u uverenju da bi propolis i sidu izlečio a kamoli neku bakterijetinu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:14:23
|
|
|
|
Veca77
|
Nista meni vise nije jasno!!!! Ali, nema veze - kupila sam mu palitrex da pije 10 dana pa onda za 5 dana da uradi kontrolnu spermokulturu!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:14:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: banini veki neka gruva propolis-što bi rekla vesna trivalić : u veeeeeeelikim količinama -moj tata živi u uverenju da bi propolis i sidu izlečio a kamoli neku bakterijetinu
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:15:02
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: banini veki neka gruva propolis-što bi rekla vesna trivalić : u veeeeeeelikim količinama -moj tata živi u uverenju da bi propolis i sidu izlečio a kamoli neku bakterijetinu Morace, nema mu druge!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:17:37
|
|
|
|
jelena038
|
tvoj i moj tata su isti. se i tvoj bavi pcelarstvom? usput, mari, cime ste popravili spermogram, nisam u toku. cula sam za neke silne semenke i med, ali nista to ne znam kako ide.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:24:23
|
|
|
|
Anoniman
|
eee jelo-ljudi sa kosova vole pčele da, pčelari, i živi za to...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:32:25
|
|
|
|
Mari86
|
mm je pio 5 meseci Klomifen i Andriol svaki dan... Propolis,Cink i Selen i KOmpleks vitamina B Jos uvek pije iste stvari...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:44:59
|
|
|
|
jelena038
|
bas zeli da malo i on nesto pije a da li je neciji muz pre spermograma pio po rakiju, svaki dan, pred rucak, pa i to izbacio, pa se videla razlika. ne preteruje, cak cesce ja preteram, ali desi se jednom mesecno, a pivo, ili rakija kad negde sednemo, ili odemo, bez nekog opijanja je nama normalna pojava, ali cemo i to izbaciti ako ima efekta. tj. on ce i zbaciti, ja pijem jednom mesecno, ali kvalitetno oprostite ako smaram, ali nemam koga da pitam
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:48:28
|
|
|
|
Mari86
|
Moj mm samo ponekad,ali ponekad popije deci vina,inace je pre toga pio po jednu rakiju na dan...sada vise ne to smo skroz izbacili... Vec jedno godinu dana ne pije...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:51:56
|
|
|
|
jelena038
|
sta cemo s onolkim litrama tatine rakije...? banini, je l se smejes? hvala, mari, mislim da te moj muz mrzi ali jos o tome nije obavesten
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:54:35
|
|
|
|
Suncicabg
|
I mm voli rakiju
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 14:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 sta cemo s onolkim litrama tatine rakije...? banini, je l se smejes? hvala, mari, mislim da te moj muz mrzi ali jos o tome nije obavesten ne mogu da verujem i vinom, i vinom....
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?