Azra_
|
Nama drugi dan sizifovog posla. Juče je dobrovoljno koristio nošu, sede, jednom piškio-slučajno. Znači, šetkao se u gaćicama, ponudim ga nekad, pa šta uradi... Jednom piškio gde treba, ostalo po kući. Jutros se upiškio u gaće, zvao me da mi pokaže gde je to uradio. Obrisali i nikom ništa, sve ok. Oblačimo čiste gaće. Onda vidim da mu se kaki, počinje da se napinje i prducka i stavim ga na nošu. Kakio malo, ustao sa noše... Rekao ˝ćao bljak˝ dok sam ja prosipala u wc šolju. Dok sam oprala nošu, on je ostatak posla obavio na tepihu u hodniku. Kada je video kaku, počeo je da plače, tražio da ga uzmem. Delovao mi je uplašeno. Od tad, svaki put kad mu se piški, on krene da kenjka, skoro da plače i traži da ga uzmem...u tom trenutku krene da piški, ali kada oseti mokro, prestane. Nudim mu nošu kad vidim da hoće da piški, ali neće. Plače ako pokušam da ga stavim. Celo prepodne nam je prošlo u menjanju gaća i presvlačenju. Što bi se u peleni ispiškio 3-4 puta, ovako je piškio 10ak, jer nikad ne završi do kraja. Obukal sam mu pelenu, i reka ˝UH, ko će odustati˝. Sad me čudi, što i kad sam mu stavila pelenu, kad mu se piški on počne da kenjka i da me doziva, odmah nakon toga, pipnem pelenu, bude vruće, znači, piškio... Ne bih da ga naplašim, a ne bih ni da odustajem. A možda i dignem ruke. Što Ksena kaže...do škole ima puno.