Yula -> RE: Skidamo pelenu! (13.6.2013 18:00:54)
|
Jao narode, mi treci da odustali! [sm=smiley13.gif] Sada vidim da nisam trebala... On tri dana nije davao nikakve signale da kapira da ne treba da piski i kaki u gacice, smorila sam se vise da ga kritikujem, a da ga ne kritikujem kako da poveze da to ne valja da radi????? Plus, ovde u Parizu opet vreme katastrofa hladno i kisovito, ne mogu dete nigde da izvedem iz stana, jer zamisli upiski mi se u parku a hladno, pa ga preoblaci napolju... I u stanu kada smo ja ga odmah preoblacim cim se upiski, a morala sam da mu juce oblacim pantalonice inace je hladno. Ostavila sam sve to za jul, valjda ce nam tada i istinski doci leto ili bar da bude tu negde oko 23-24°C, ovako 18-19°C je katastrofa. I mislim da nije rano skidanje pelena oko godine kao je dete vec spremno, samo na vreme treba da se pocne. I ja sam Lazara pocela da stavljam sa nekih 8 meseci da se navikava na nosu i ok, ne bezi on od nje, sedi lepo na njoj, ali on nikada nije imao stolicu i odredjeno vreme, vec to moze biti bilo kada i odustala sam od krivljenja na istoj bzvz. Sve pohvale za mame i njohove bebe koje su to sve uspele da odrade na vreme, nama se sve tako nekako namestilo da evo sa pune 2 godinice jos imamo pelenu, ali valjda necemo jos dugo.
|
|
|
|