Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (18.5.2013 15:18:18)
|
pisala sam da smo imali problem da piskimo u travicu. e pa shvatila sam u cemu je bio problem. ranije smo je uvek ja ili mm drzali jer sam se plasila krpelja. ona kao malo ceka, napinje se i na kraju kaze "nece". izgleda da joj je zapravo bilo neudobno i da je samo zelela sto pre da je pustimo. onda bi trpela do kuce tako.. cak se sinoc i upiskila na pola puta do kuce. a ja joj jos ne ponesem presvlaku, krenula tako nonsalantno u setnju.. srecom, brzo smo stigli kuci. malocas smo bili napolju i ona rece da hoce da piski. ovog puta sam je pustila da sama cucne u travicu. cucnula sam kao i ja pored nje i kao i mama piski... malo je cucala i lepo piskila. jos se posle sva srecna okretala da vidi baricu i aplaudirala. pohvalili smo je, ona se odusevila i posle pred zgradom trazila ponovo da piski. ja je skinula.. znala sam da nece nista uraditi, ali kao ajde neka je, nema se navikava. znaci, cucala je na jedno desetak mesta, setala se onako gologuza, celo naselje nas je videlo. [sm=jezicek.gif] inace, juce je pocela da je upisava po kuci, par puta se upiskila na nase zaprepascenje, jer je danima bila potpuno suva, stalno je gacice nosila. kada se to ranije desavalo nista joj nismo govorili, iskulirali bismo.. a ja sam sad promenila taktiku i rekla joj: jao sto je to ruzno, sram te bilo, velika devojka, a piski u gace, vidi sad kako si mokra.. i od jutros sdruga pesma, piski na nosu i uvek kaze. ma vala skinucemo ih, dosta mi je vise tih pelena. jos kod devojcica je uzas, imam utisak da se sva zapari u peleni po ovoj vrucini.
|
|
|
|