|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
20.6.2012 17:10:11   
tekta
kad obavi dodje da mi kaze sta je uradio i gde je uradio, i kaze recimo mama pikio sam, nesi suvu gacu, al da trazi nema sanse! mali bezobraznikuser posted image

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1676
20.6.2012 17:16:22   
Shishica
Nama se Ema popiskila na sred prodavnice, jedna zena stoji i umire od smeha gledajuci je, mi trazimo dzoger da li imaju pa radnica brise, guzva oko presvlacenja, cirkus ceo.. dobro bar nije bilo guzve.

Mnogo piski i kaki po laminatu, ima da se potklobuci! Trazi nosu ali tek kad obavi svoje, jednom je trazila samo pre, ali malo je piskila i posle 5 minuta na laminat. I tako ima raznih situacija.. samo ozbiljnosti nema..

Preko dana ni ako spava ne stavljam pelenu, samo nocu (to sam vec pisala), a sad posto ima boginje mislim da joj ne stavim ni nocu da joj se ne nacickaju ispod pelene..ne znam kako cu to izvesti, ali..mislim da je pametnije.. ne znam. Videcu.

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1677
20.6.2012 22:30:36   
bojanica7

IZVORNA PORUKA: Shishica
Mnogo piski i kaki po laminatu, ima da se potklobuci! user posted image user posted image hiihhiihhi

evo danas zamalo da bude da se nijednom nije upiskila. user posted image i ne nudim je vise, nema smisla. iskljucvo kad gospoja zatrazi user posted image al eto danas prvi put da nije kakila. mozda nije htela da kaki u gace pa nije kakila uopste user posted image

na strandu su svi sedali na nonu osim nje.. uopste nije piskila od pet do osam. mozda je u dunavu dok se brckala user posted image

Panta rei

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1678
20.6.2012 22:46:07   
New Mom
Mi smo bili u dužoj šetnji (3 sata) i nije se upiškila, pa sam se malo opustila po tom pitanju.
Kad smo došli,rekla je "ajde mama, idemo noša" i otišla da piški.
Posle je rekla "Jaja kaki noša" i stvarno uzela nošu i kakila. A posle 20 minuta "mama, Jaja opet kaki" i mislila sam da se zavitlava, ali stvarno jeste.

Jedini nam problem obaviti napolju. Mada je specifična, i u stanu hoće na nošu samo u kupatilu (i to na određenom mestu) i pride da joj zatvorim vrata.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1679
20.6.2012 23:05:13   
crazymama
slatka je ;))

moja sestra je muku mucila sa cerkom koja ima dve i po godine do pre nekoliko dana... nikako da kaze kad joj se piski, mada mislimo da je u pitanju revolt, jer joj mali brat piski u pelene...
pre neki dan je obula neke cipele na stiklicu, koje dugo nije obuvala, i moja sestra se priseti i kaze joj kako ce joj se cipele raspasti ako se upiski u gace i od tog dana non stop trazi nosu user posted image user posted image user posted image ... doduse, trazila je i da joj kupimo jos jedne cipele na stiklu :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1680
21.6.2012 0:11:59   
bojanica7
new mom, savrseno!!! user posted image bravo za jaju user posted image eto mozda ta prenosna bude resila problem pisanja napolju. mozda je i mi uzmemo, idem da vidim kako izgleda user posted image covece, kolliko nauke oko ovog pisanja user posted image

crazymama, hiihihihiih, super je fora za raspale cipele user posted image

Panta rei

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1681
21.6.2012 0:31:46   
isidora88
mateja jos nije progovorio pa ne znam ima li svrhe da ga ucim kad ne zna da mi kaze da li mu se piski,kaki,nosu odbija i dalje.nisam pametna sta da radimuser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 21.6.2012 0:34:06 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1682
21.6.2012 7:04:23   
New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

mateja jos nije progovorio pa ne znam ima li svrhe da ga ucim kad ne zna da mi kaze da li mu se piski,kaki,nosu odbija i dalje.nisam pametna sta da radimuser posted image

Ja smatram da dok dete ne za to da imanuje, nema svrhe. Možeš da ga "loviš", ali ono samo ako ne zna da ti traži...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1683
21.6.2012 7:17:08   
tekta
joj jos i boginjeuser posted image pa jel bude nocu puna pelena? ni ja srecku nestavim danju kad spava nekoliko dana ali uvek se budi upesken

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1684
21.6.2012 8:18:22   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

Ja smatram da dok dete ne za to da imanuje, nema svrhe. Možeš da ga "loviš", ali ono samo ako ne zna da ti traži...

Pa nije ni Tara znala sta je nosa ni kako se zove, al valjda koliko smo joj ponavljali naucila je.
Jedno vreme nije trazila samo vukla gacice, i ja je pitam i ona klimne glavom.
Neznam , probaj ako mislis da bi hteo

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1685
21.6.2012 9:50:07   
Shishica
Pa evo nisam joj stavila pelene nocas zbog boginja i postavila sam lepo musemu ispod carsava, spremila druge carsave i sve po redu.. nije se upiskila u krevecu, ujutru je u nosi, malo posle je trazila i isla na nosu opet (jutros). ALI zato je pre nego sto smo mi dosli u nas krevet presla kod nas i ispiskila se po nasem krevetu..tako da sam nasu posteljinu menjala i sad se pere.. user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1686
21.6.2012 11:36:17   
Snelle
Jučerašnji skor - kod mame: dva puta kakila na nošu, dva puta upiškila gaćice i jednom verovatno piškila u bazenčiću user posted image
Kod mene: jednom kakila i piškila u nošu, jednom sama tražila da piški i piškila. U parku dvoje upišanih gaća, iako sam je 2 minuta pre toga pitala da li joj se piški i ona samouvereno rekla "Ne", zaigrala se. Kod kuće tražila nošu, piškila i kakila. Ovoliko nije kakila pre korišćenja noše, maksimum 2x user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1687
21.6.2012 11:38:54   
lesica
Zabavno detetu! Super ste,nemoj da brines. Jos par dana i gotovo!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1688
21.6.2012 14:00:08   
New Mom
Snelle, vidiš da se kreće napred.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1689
21.6.2012 14:03:25   
Ana RR
Ja bih se tako rado upustila u ovu avanturu, prvenstveno zbog ešerihije koju vučemo mesecima i želim da što pre batalimo pelene, ali ovaj moj momak još uvek ne zna gde mu je dupe a gde glava. Nošu bi verovatno vozao po parketu kao što vozi autiće i ostale igračke.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1690
21.6.2012 14:05:50   
Sanjica26 RR
Mi smo danas piskili u nosu.user posted image Posle smo zajedno otisle do kupatila da prospemo. Obukle smo gacice da bi mogla da pratim kad piski.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1691
21.6.2012 14:06:56   
cockic
meni definitivno petar nebi trebao da ide u vrtic barem nedelju dana dok pocnem da ga odvikavam i onda kad ga tamo posaljem sa gacama valjda ce im pricati kad sta hoce.ali moram sad pocetkom jula cekati da moja mama uzme godisnji da moze da mi cuva lenu a ja njega da navikavam na nosu.nevredi drugacije on je meni radnim danom tri sata budan i ode na spavanje.on je samo tih tri sata bez pelene i tad se retko kad ukaki ili upiski.ali nije to realno.kratko mi vreme do kreveta i onda opet pelena.ovo leto moram kako umem i znam da ga odviknem user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1692
21.6.2012 14:09:37   
minna
Ja se opet razmisljam da ipak krenemo ovih dana...guza mu je sva crvena od pelena, da li je izgleda od vrucine... Pa cu prvih nedelju dana samo ja kod kuce, a nista im necu govoriti u jaslicama, pa cu videti kako napreduje... a onda cu tamo da ga vodim u pull up pelenama mada kapiram da je to isti djavo, ali ajde, pa cemo da vidimo. A pritom su im i odmori, pola ih ni nema u jaslicama, spajaju grupe, mozda ce ipak moci malo vise da se posvete tome...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1693
21.6.2012 14:30:57   
Anoniman
mi odavno kakimo na nosu, ima siguirno dva meseca. na secam se kada se poslednji put upiskila u pelenu.
ujutru cim se probudi skinemo palenu i stavimo je na nosu. ona se igra sa igrackicama i uglavnom kaki. popodne isto tako. nekada se desi da samo piski.
ovih dana joj po kuci oblacim gacice i upisava ih masovno. user posted image
ne zanosim se da cemo skorije skinuti pelenu, prvenstveno zbog vrucine.

< Poruku je uredio Macaki -- 21.6.2012 14:32:39 >

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 1694
21.6.2012 15:19:33   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Obukle smo gacice da bi mogla da pratim kad piski.

Ne trebaju ti gaćice da bi pratila kad piški, videćeš ti to iz aviona user posted image  

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1695
21.6.2012 15:35:30   
Sanjica26 RR
Upravo videlauser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1696
21.6.2012 23:36:01   
Snelle
Madre, danas ne baš tako sjajno. Nijednom nije sama tražila nošu, čak se i ukakila u gaće. Kad se jednom upiškila, otišla je po baku da joj kaže da se upiškila i odvela je da joj pokaže gde je piškila user posted image Kad je pitam da li joj se piški, kaže da, i onda sedi i po pola sata dok ne piški. Sve u svemu, nikakav boljitak.

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1697
21.6.2012 23:42:38   
madre
ja kao najstarijauser posted image ovde, vidim da cu vas sve lepo ispratiti i docekati novu ekipuuser posted image
tek ste poceli, samo polakouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1698
21.6.2012 23:46:04   
Snelle
Kako je kod vas?
P.S. Menjaj tiker.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1699
21.6.2012 23:54:16   
madre
isto kao juce, kao i pre 7 danauser posted image trazi nosu da kaki... cesto trazi i za piskenje ali cesto imamo i situacije da dok piski gleda u resu i onda digne pogled i pogleda me tuzno! ja ga pitam zasto nije trazio nosu, a onda pocne na ponavlja noca, noca i da se smeje, jer hoce da me odobrovalji i brzo predje na nesto drugo. uopste nece da me slusa dok pricam o tpme.
ne znam zasto to radiuser posted image i sta ja da radim po tom pitanju...
nekad se stvarno mnogo iznerviram!

joooj, kako se bese menja tikeruser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here