RE: Skidamo pelenu! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (14.5.2012 12:05:05)

Mi smo super celo jutro, 4 puta u nosu, i sad se igra u sobi i vice nooosaaaa, ja dolazim kad ono G.... na vratima...ispalo kroz nogavicu [sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (14.5.2012 12:05:43)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] klinciii!

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 9:24:32)

Moj sin je sinoć konačno kakio u nošu!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Imali smo neke goste, a on tražio da sedne na nošu i morali smo da se pravimo da ga ne vidimo šta radi. [sm=smiley36.gif] A onda smo mu svi čestitali. Bio je sav ponosan [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 9:40:57)

Bravooo [sm=bravo.gif]

Taca sinoc legla da spava, ( s pelenom naravno) i nije joj se spavalo, i oko pola 10 kaze nosa!
Prvo smo mislili da folira da bi ustala iz kreveta, a onda je sama otisla do nose i bas bas pikila...dusa mala!

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 9:46:21)

IZVORNA PORUKA: minavb

Kako piški napolju? Samo ga skineš gde god da ste?

A neeeeeeee, mora u travu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

IVA KLIKNI

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 9:49:00)

Uuu bas juce ramisljam kako napolju da resavamo te stvari [sm=zmeden.gif]
Jos ni jednom nije piskila napolju ....

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 9:51:18)

ja zvercicu i sad kad joj se piski napolju uhvatim onako ispod kolena i podignem ( da se ne zapiski [sm=smiley36.gif] )
jedini uslov je da kaze da ce da piska [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 9:56:42)

ASN, u prvom postu teme koju sam dala IVI piše kako sam ja Luku držala. A onda kada baš otopli, nauči je da sama čučne. 

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:01:15)

Danilo je juči baki tražio da piški u nošu iako je imao pampers i bio spreman za spavanje. Ja sam se mnogo obradovala što je kakio u nošu. Inače, već dva dana nemamo nijedne upiškane gaće!!

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:14:19)

Ni mi juce ni jedne [sm=bravo.gif]
Danas je u vrtic prvi dan bez pelene...videcemo oce biti piskenja [sm=zmeden2.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:15:27)

Mi juče dvoje upišanih gaća ali mojom i bakinom krivicom. Oba puta je tražio da piški, mi ga stavile, ali nismo spustile piška u nošu, pa je sve piškio napolje. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:18:11)

Nama je jutros 5 dan za redom kako joj je nocna pelena suva. Kako stoje stvari,od vikenda cu i tu skinuti (nadam se otopljenju)

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:35:21)

već skidate noćnu?! Bravo!
Danilo nema šanse da ne bude upiškan ujutru. Samo se jednom desilo da je pelena bila suva. Sinoć je pre spavanja piškio u nošu i opet mu ujutru pampers bio pun, ne mnogo ali upiškan

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:44:52)

Tash, hvala, ali imoj ima "napade" kako se postavi u stojeci polozaj, to je haos sta radi, place, otima se. A hoce na tutu, i po sat vremena sjedi na nju. Moj je juce bio u pelenama cijeli dan jer je naglo zahladnjelo, strah me da ga ne zbunim sad.

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:47:11)

mislim da ako je dete zrelo za skidanje pelena trazice se na nosu bez obzira na pelenu
tako je bilo kod Marije [sm=smiley1.gif]

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:50:49)

Trazio jeste(od 7 puta samo 2 piski u tutu, ostalo u gace), ali ga nisam oblacila u gacice da ne prehladi. Mislim da sam pogrijesila. Prije sat vremena je zaspao bez pelene, u gacice, vidjecemo sto ce biti kad se probudi.

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:52:15)

vazno da je trazio , znaci da zna da ce piskiti ili kakiti
sad ce i ovo hladno vreme proci i ode pelena [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:54:19)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Tash, hvala, ali imoj ima "napade" kako se postavi u stojeci polozaj, to je haos sta radi, place, otima se. A hoce na tutu, i po sat vremena sjedi na nju. Moj je juce bio u pelenama cijeli dan jer je naglo zahladnjelo, strah me da ga ne zbunim sad.

Ali ja sam tamo napisala kako sam ga postavljala u sedeći položaj bez noše, kada smo napolju.

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 10:56:15)

Da, znam. Hvala. [sm=smiley1.gif] Probacu tako cim otopli, jer kod nas duva neki uzasni vjetar.

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (15.5.2012 20:59:55)

Ni jedne gacice mokre. [sm=smiley1.gif] Svaki put je trazio tutu, znaci cijeli dan je trazio i piskio kad mu se piskilo. E sad, ima problem. Prije je potpuno normalno kakio u tutu, a vec 3-i dan trpi sto se kakenja tice [sm=smiley13.gif], nece u nju da kaki, samo da piski. Sto da radim?

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (16.5.2012 9:05:36)

U vrticu proslo sjajno [sm=bravo.gif]

Samo jedne gacice presvucene jer se ukakila.Ocekivala sam da ce i 2 presvlake biti malo jer ce se zaigrati s decom [sm=smiley36.gif]

Kuci sve super do popodne , kad smo otisli u igraonicu, zaigrala se i upiskila....nista strasno,presvukli se...a mm drami naravno, vidi... izvoli,,,(posto je rekao da joj stavimo pelenu kad izlazimo),a ja nisam dala

Malo tu neznam kako i sta kad izadjemo, jos nije piskila u travi, ili u nekom wc-u [sm=zmeden.gif] neznam ni da li bi htela [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (16.5.2012 9:07:39)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ni jedne gacice mokre. [sm=smiley1.gif] Svaki put je trazio tutu, znaci cijeli dan je trazio i piskio kad mu se piskilo. E sad, ima problem. Prije je potpuno normalno kakio u tutu, a vec 3-i dan trpi sto se kakenja tice [sm=smiley13.gif], nece u nju da kaki, samo da piski. Sto da radim?

Da ga stavis na solju ? Ne znam , mi jos imamo pelene , cekam da prodje ova jesen , ali bih pokusala sa soljom .

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (16.5.2012 9:32:22)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Malo tu neznam kako i sta kad izadjemo, jos nije piskila u travi, ili u nekom wc-u [sm=zmeden.gif] neznam ni da li bi htela [sm=zmeden.gif]

Mi smo juče piškili i u javnom WCu na Spensu, ali meni je lakše jer je dečak. Bukvalno sam ga digla, postavila u horizontalu nad onaj prljavi WC, i samo naciljala šolju...

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (16.5.2012 9:41:38)

Znam ja kako se drzi devojcica [sm=smiley1.gif] ali neznam da li bi ona bila voljna da to odradi negde tako [sm=zmeden.gif]

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (16.5.2012 11:06:23)

Nece Ribizlice, place od solje, nece ziv. Moram danas da vidim da mu stavim pelenu, nece da kaki uopste, a prije je to radio svaki dan, a sad znam da trpi. [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>