RE: Skidamo pelenu! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

minna -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:30:31)

I ja planiram uskoro da pocenemo, samo da bude jos malo toplije. I vec me mrzi na samu pomisao, nekako znam da to nece ici tako lako.
Ali ne znam sta bih radila ako idemo napolje, verovatno bih mu stavljala pelenu ili jednom probala bez pa videla kako ide...i vratili bi se verovatno kuci u lepom izdanju[sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:31:11)

Dovedes Petru kod mene,pa cu ja da ucim drugarice da skinu pelene-citaj oko 18. rodjendana [sm=smiley36.gif] ali ce se bar lepo provoditi.

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:32:15)

Sto se mene tice u redu , mada mi tad njene pelene ne bi smetale [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:32:33)

Eeee tezak je rastanak od pelena [sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:33:35)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Eeee tezak je rastanak od pelena [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] i mi cemo da probamo na leto...

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:33:52)

IZVORNA PORUKA: minna

I ja planiram uskoro da pocenemo, samo da bude jos malo toplije. I vec me mrzi na samu pomisao, nekako znam da to nece ici tako lako.
Ali ne znam sta bih radila ako idemo napolje, verovatno bih mu stavljala pelenu ili jednom probala bez pa videla kako ide...i vratili bi se verovatno kuci u lepom izdanju[sm=smiley36.gif]

Ja sam mislila da ih skinem skroz i da stavljam neke podloge ispod nje u kolicima i na sedistu a njoj da nosim presvlake , ili da je nudim da piski ali ne znam gde i kako , s decacima bar mozes da zalivas sta cu s njom [sm=smiley36.gif] Sto je ovo komplikovano

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:36:16)

sad ja pametna [sm=smiley23.gif]
zvercica se uopste nije obazirala na to da se upiskila i onda je jednom primetila da curi pa je zagledala i tako je par puta pzaljivo pratila sta se desava i onda je cucnula
i to je bilo to , posle tog njenog prosvetljenja odakle ide pispis je pocela da trazi nosu [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:37:35)

Koliko je imala ? Jesi joj ti skroz skinula i pod misku napolje ?

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:38:43)

I meni se nekako cini da cu i ja kao Olga,samo sto je meni problem da gospodjici navucem gace za pocetak.

Ribizla,to sa podlogama uposte nije losa ideja!

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:40:54)

bila je doooobre dve i po godine , kad je stiglo leto skinula sam je u gacone i tako je pocelo
dnevnu smo skinuli za dva - tri dana a nocnu posle jedno dva meseca
probala sam i leto pre da je odvikavam ali nije islo nikako , kocenje na nosi , bezanje , upiski se i nista joj ne smeta
mislila sam da ce u skolu u pelenama

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:45:16)

2-3 dana ? Pa to je super ako je tako , ja sam racunala u nedeljama [sm=smiley29.gif] Nocnu sam i ja mislila da ostavim neko vreme pa kad vidim da je suva recimo dve nedelje za redom da je skinem ..

minna -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:49:12)

nama nocna nece biti suva nikad posto ujutru bude teska oko 0,5 - 1kg[sm=smiley29.gif]

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 13:59:15)

Danas idem da kupim gacice, a od sjutra pocinjem sa njihovim stavljanjem mom guzonji. [sm=smiley1.gif] Interesantno je da ziv ne bi kakio u tutu, vec kad mu se piski on se drzi dolje i trazi tutu i piski u nju. Ovamo je jako toplo tako da vec mozemo poceti, pa kako bude. Minna draga, tako je i kod nas, ujutro je baaaas puna pelena. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 14:00:29)

Iva , zajedno cemo [sm=bravo.gif] I Petra isto ne kaki , samo piski u nosu [sm=smiley1.gif]

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 14:21:00)

Nek nam je sa srecom, pa sto nam bude. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif]

madre -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 15:50:22)

ja uopste ne znam kako se sa odvikavanjem pocinje? obucemo gace i onda ga svaki cas pitam hoce li da piski ili?
ja kad god ga pitam hoce li da piski ili da kaki, on kaze nece i mrda glavom, iako u tom momentu kaki[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bas ne znam... desilo se par puta da je piskio u nosu i to je sve.

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 15:54:23)

Mi svi ludimo zbog Danilove tvrdoglavosti u vezi nose! Danas mi je reko:"Mama ja kakim" Ja mu kazem da ga stavim na nosu da se lakse iskaki a on vie NEEEEEEE i bezi u drugu sobu! [sm=smiley35.gif][sm=smiley29.gif] Jedinp da sacekamo jos malo da otopli i da mu obucemo gacice pa ce valjda onda da ukapira

Okica sljokica -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 16:04:37)

Olga bas si me nasmejala [sm=smiley36.gif] A i ja mislim da ce ova mala u skolu sa pelenama .. Ima 2 godine i 2 meseca ,isto cim je stavis na nosu nesto se koci ,ako i popusti sedi bez da nesto uradi a cim ustane i stavim joj pelenu odmah obavi svoje. Lepo da poludis. I ja planiram da sad,cim bas otopli,skinem pelenu obucem joj gace pa nek kaki gde 'oce ! Do sredine avgusta imamo fore,tad dolazi drugi ukakanko!

Okica sljokica -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 16:07:06)

A da Modessty,ta tvrdoglavost ume da izludi. Kaze mi prijatelj,psiholog,da je uopste ne teram ...A jos kaze da deca koja tako dugo nece da se smiluju i zezaju su cesto tvrdice u zivotu (citaj stipse) [sm=smiley36.gif] Bas cu da pratim ...[sm=smiley2.gif]

Verus -> RE: Skidamo pelenu! (29.3.2012 19:20:27)

Mod nama to sa gacama nije uspelo bar prvi put-6 dana sam je zadrzala kuci jos dok nisam otisla opet da radim i samo u gace-kakila 1x u nosu, 3x piskila sve ostalo u gace!! Sedi na nosi 20 min i onda ustane i upiski se u gace..

U obdanistu je vec 2 dan po 1x piskila u nosu, tako da mozda ce poooolako da krene. Ma samo da bacimo pelene za kakenje, muka mi je od "odraslog" govanceta umuljanog u pelene...
IZVORNA PORUKA: Modessty

Mi svi ludimo zbog Danilove tvrdoglavosti u vezi nose! Danas mi je reko:"Mama ja kakim" Ja mu kazem da ga stavim na nosu da se lakse iskaki a on vie NEEEEEEE i bezi u drugu sobu! [sm=smiley35.gif][sm=smiley29.gif] Jedinp da sacekamo jos malo da otopli i da mu obucemo gacice pa ce valjda onda da ukapira

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (30.3.2012 10:14:15)

Jutros kad je ustala popila malo mleka i ja je stavim na nosu , ona piski i ja je podignem na krevet , obucem gacice ona sedne i upiski se . Ja ponovo prebrisem , obucem gacice , i sve ostalo ona ustane malo proseta i ponovo se upiski [sm=smiley29.gif]
Posle dorucka se upiskila jos jednom [sm=smiley36.gif]
onda sam joj obukla majcu ne bodi , jer nema smisla prati bas toliko stvari .. Zanimljivo je da danas nije ni jednom trazila da `kaki` kao sto je trazila ranije , nije ni skapirala da se upiskila ..

nela79 -> RE: Skidamo pelenu! (30.3.2012 10:52:39)

Bice nestasice suhog vesa nemoj da brigas. [sm=smiley1.gif]

Tako se zali meni komsinica za svoju kcerku, kaze piski u nosu bez problema al ukaki se obavezno u gace.
Mislim se ja u sebi : " Sta sam go.... oprala dok se naucio da trazi nosu" [sm=smiley29.gif]
Al nisam nista rekla naglas, da je ne obezhrabrim [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (30.3.2012 10:53:57)

Sto meni onda rece [sm=smiley36.gif]
Evo i sad se upiskila , ostavila sam je da bude malo mokra , mozda ce i primetiti [sm=smiley29.gif]

nela79 -> RE: Skidamo pelenu! (30.3.2012 10:59:45)

Kad sam ja sa svojim Vanjom uspjela i ti ces sa njom sigurno. Pa rekose mi da to sa curicama lakse ide [sm=zmeden.gif]

Kuku meni a ja imam jos jednog pisonju. Bice da se pelena necemo rjesiti do skole [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (30.3.2012 11:01:01)

Ne znam , kod mene je teze [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>