|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
29.3.2012 13:30:31   
minna
I ja planiram uskoro da pocenemo, samo da bude jos malo toplije. I vec me mrzi na samu pomisao, nekako znam da to nece ici tako lako.
Ali ne znam sta bih radila ako idemo napolje, verovatno bih mu stavljala pelenu ili jednom probala bez pa videla kako ide...i vratili bi se verovatno kuci u lepom izdanjuuser posted image

< Poruku je uredio minna -- 29.3.2012 13:32:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 651
29.3.2012 13:31:11   
lesica
Dovedes Petru kod mene,pa cu ja da ucim drugarice da skinu pelene-citaj oko 18. rodjendana user posted image ali ce se bar lepo provoditi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 652
29.3.2012 13:32:15   
Anoniman
Sto se mene tice u redu , mada mi tad njene pelene ne bi smetale user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 653
29.3.2012 13:32:33   
Anck Su Nmaun
Eeee tezak je rastanak od pelena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 654
29.3.2012 13:33:35   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Eeee tezak je rastanak od pelena user posted image

user posted image i mi cemo da probamo na leto...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 655
29.3.2012 13:33:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minna

I ja planiram uskoro da pocenemo, samo da bude jos malo toplije. I vec me mrzi na samu pomisao, nekako znam da to nece ici tako lako.
Ali ne znam sta bih radila ako idemo napolje, verovatno bih mu stavljala pelenu ili jednom probala bez pa videla kako ide...i vratili bi se verovatno kuci u lepom izdanjuuser posted image

Ja sam mislila da ih skinem skroz i da stavljam neke podloge ispod nje u kolicima i na sedistu a njoj da nosim presvlake , ili da je nudim da piski ali ne znam gde i kako , s decacima bar mozes da zalivas sta cu s njom user posted image Sto je ovo komplikovano

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 656
29.3.2012 13:36:16   
Olga75
sad ja pametna user posted image
zvercica se uopste nije obazirala na to da se upiskila i onda je jednom primetila da curi pa je zagledala i tako je par puta pzaljivo pratila sta se desava i onda je cucnula
i to je bilo to , posle tog njenog prosvetljenja odakle ide pispis je pocela da trazi nosu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 657
29.3.2012 13:37:35   
Anoniman
Koliko je imala ? Jesi joj ti skroz skinula i pod misku napolje ?

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 658
29.3.2012 13:38:43   
lesica
I meni se nekako cini da cu i ja kao Olga,samo sto je meni problem da gospodjici navucem gace za pocetak.

Ribizla,to sa podlogama uposte nije losa ideja!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 659
29.3.2012 13:40:54   
Olga75
bila je doooobre dve i po godine , kad je stiglo leto skinula sam je u gacone i tako je pocelo
dnevnu smo skinuli za dva - tri dana a nocnu posle jedno dva meseca
probala sam i leto pre da je odvikavam ali nije islo nikako , kocenje na nosi , bezanje , upiski se i nista joj ne smeta
mislila sam da ce u skolu u pelenama

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 660
29.3.2012 13:45:16   
Anoniman
2-3 dana ? Pa to je super ako je tako , ja sam racunala u nedeljama user posted image Nocnu sam i ja mislila da ostavim neko vreme pa kad vidim da je suva recimo dve nedelje za redom da je skinem ..

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 661
29.3.2012 13:49:12   
minna
nama nocna nece biti suva nikad posto ujutru bude teska oko 0,5 - 1kguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 662
29.3.2012 13:59:15   
IVA 11
Danas idem da kupim gacice, a od sjutra pocinjem sa njihovim stavljanjem mom guzonji. user posted image Interesantno je da ziv ne bi kakio u tutu, vec kad mu se piski on se drzi dolje i trazi tutu i piski u nju. Ovamo je jako toplo tako da vec mozemo poceti, pa kako bude. Minna draga, tako je i kod nas, ujutro je baaaas puna pelena. user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 663
29.3.2012 14:00:29   
Anoniman
Iva , zajedno cemo user posted image I Petra isto ne kaki , samo piski u nosu user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 664
29.3.2012 14:21:00   
IVA 11
Nek nam je sa srecom, pa sto nam bude. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 665
29.3.2012 15:50:22   
madre
ja uopste ne znam kako se sa odvikavanjem pocinje? obucemo gace i onda ga svaki cas pitam hoce li da piski ili?
ja kad god ga pitam hoce li da piski ili da kaki, on kaze nece i mrda glavom, iako u tom momentu kakiuser posted image bas ne znam... desilo se par puta da je piskio u nosu i to je sve.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 666
29.3.2012 15:54:23   
Modessty
Mi svi ludimo zbog Danilove tvrdoglavosti u vezi nose! Danas mi je reko:"Mama ja kakim" Ja mu kazem da ga stavim na nosu da se lakse iskaki a on vie NEEEEEEE i bezi u drugu sobu! user posted image user posted image Jedinp da sacekamo jos malo da otopli i da mu obucemo gacice pa ce valjda onda da ukapira

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 667
29.3.2012 16:04:37   
Okica sljokica
Olga bas si me nasmejala user posted image A i ja mislim da ce ova mala u skolu sa pelenama .. Ima 2 godine i 2 meseca ,isto cim je stavis na nosu nesto se koci ,ako i popusti sedi bez da nesto uradi a cim ustane i stavim joj pelenu odmah obavi svoje. Lepo da poludis. I ja planiram da sad,cim bas otopli,skinem pelenu obucem joj gace pa nek kaki gde 'oce ! Do sredine avgusta imamo fore,tad dolazi drugi ukakanko!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 668
29.3.2012 16:07:06   
Okica sljokica
A da Modessty,ta tvrdoglavost ume da izludi. Kaze mi prijatelj,psiholog,da je uopste ne teram ...A jos kaze da deca koja tako dugo nece da se smiluju i zezaju su cesto tvrdice u zivotu (citaj stipse) user posted image Bas cu da pratim ...user posted image

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 669
29.3.2012 19:20:27   
Verus
Mod nama to sa gacama nije uspelo bar prvi put-6 dana sam je zadrzala kuci jos dok nisam otisla opet da radim i samo u gace-kakila 1x u nosu, 3x piskila sve ostalo u gace!! Sedi na nosi 20 min i onda ustane i upiski se u gace..

U obdanistu je vec 2 dan po 1x piskila u nosu, tako da mozda ce poooolako da krene. Ma samo da bacimo pelene za kakenje, muka mi je od "odraslog" govanceta umuljanog u pelene...
IZVORNA PORUKA: Modessty

Mi svi ludimo zbog Danilove tvrdoglavosti u vezi nose! Danas mi je reko:"Mama ja kakim" Ja mu kazem da ga stavim na nosu da se lakse iskaki a on vie NEEEEEEE i bezi u drugu sobu! user posted image user posted image Jedinp da sacekamo jos malo da otopli i da mu obucemo gacice pa ce valjda onda da ukapira

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 670
30.3.2012 10:14:15   
Anoniman
Jutros kad je ustala popila malo mleka i ja je stavim na nosu , ona piski i ja je podignem na krevet , obucem gacice ona sedne i upiski se . Ja ponovo prebrisem , obucem gacice , i sve ostalo ona ustane malo proseta i ponovo se upiski user posted image
Posle dorucka se upiskila jos jednom user posted image
onda sam joj obukla majcu ne bodi , jer nema smisla prati bas toliko stvari .. Zanimljivo je da danas nije ni jednom trazila da `kaki` kao sto je trazila ranije , nije ni skapirala da se upiskila ..

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 671
30.3.2012 10:52:39   
nela79
Bice nestasice suhog vesa nemoj da brigas. user posted image

Tako se zali meni komsinica za svoju kcerku, kaze piski u nosu bez problema al ukaki se obavezno u gace.
Mislim se ja u sebi : " Sta sam go.... oprala dok se naucio da trazi nosu" user posted image
Al nisam nista rekla naglas, da je ne obezhrabrim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 672
30.3.2012 10:53:57   
Anoniman
Sto meni onda rece user posted image
Evo i sad se upiskila , ostavila sam je da bude malo mokra , mozda ce i primetiti user posted image

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 673
30.3.2012 10:59:45   
nela79
Kad sam ja sa svojim Vanjom uspjela i ti ces sa njom sigurno. Pa rekose mi da to sa curicama lakse ide user posted image

Kuku meni a ja imam jos jednog pisonju. Bice da se pelena necemo rjesiti do skole user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 674
30.3.2012 11:01:01   
Anoniman
Ne znam , kod mene je teze user posted image

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here