|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
22.2.2012 15:15:18   
Moja sreca
Mi smo skinuli dnevnu pelenu(ja je zovem i kucna,jer kad idemo negde nosi pelenu) ima 5meseci.Ustvari tad smo poceli,i piskenje nam je islo easy,nedelju dana je bio mokar,ali je posle shvatio sta i kako treba,a posle smo se sa kakom mucili sigurno 2-3nedelje,i onda je i to shvatio.Desi nam se nekad da pustimo u gacice,ali ja to pripisujem zaigravanju i mozda prehladi.Nocnu necemo jos,bar dok ne otopli.Jos uvek mu je puna,ne jako,ali mislim da nije zreo za skidanje nocne.Svaku noc mi se budi oko 2h,i mislim da se budi jer piski,ustane i predje u nas krevet,i mislim da ga to probudi,ali ja ga ne bih dizala da piski nocu da ne bi navikli besiku na nocno praznjenje,cekacu jos malo,pa ako vidim da do elta pelena nije suva onda cemo se buditi nocu. Mada on meni pije mleko(300ml) pre spavanja,mozda kad bi ukinuli mleko ne bi piskio,ali on bez mleka i flasice nece da zaspi.
U svakom slucaju vazi ovo- strpljen-spasen user posted image

(odgovor članu ljubičica)
Direktna veza do poruke: 601
22.2.2012 20:13:22   
Shishica
Ja gledam da li si nooormalna i da li je moguce da pije 300.ml i da ga maltretiras sa nosom sa 5. meseci user posted image A nisi dobro napisala! 2.godine i 5. meseci! Ili vec 5. meseci je skinuta pelena?

U svakom slucaju sad mi je jasno..

(odgovor članu Moja sreca)
Direktna veza do poruke: 602
22.2.2012 21:20:07   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image

Ja neznam sta cu s Tarom, smeta joj pelena pa je cesto vuce i onda kad je skinem bi da trci po kuci gola!
Sedne na nosu, al ne obavi sta treba i onda ustane i popisa se negde il u gorem slucaju ukaki user posted image

U poslednjih petnestak dana se upisala 2 puta (na podu, a veceras na garnituri u dnevnoj), i ukakila dva puta po tepihu user posted image

jednom sam joj obukla gacice ali je vristala dok ih nisam skinula user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.2.2012 21:22:41 >

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 603
22.2.2012 22:55:36   
ljubičica
I ja sam imala akcije da samo istrese govno iz nogavice na parket pa isto to zgazi i razmaze..
user posted image
Sinoc dok sam pisala post mi je trazio da kaki, a danas je malo pustio u gace, ali ne ljutim se, zagledao se u crtani. Nemam pojma kako ce sve ici, Nadam se da se necu jos dugo patiti jer mi se smucilo user posted image

< Poruku je uredio ljubičica -- 22.2.2012 22:56:16 >

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 604
22.2.2012 23:05:55   
Moja sreca
Shishica, slatko si me nasmejala...i stvarno smesno zvuci moj post. Vec 5meseci je pelena skinuta,poceli smo posle 2.rodjendana.
Zene,mogu samo da vam kazem naoruzajte se strpljenjem,nista drugo. Nama je to islo lako i brzo,ali dok vase dete ne resi da skine pelene necete nista uraditi.Ja sam njega stavljala celo prolece i leto i nista nismo uradili,dok je eto on u oktobru sam resio da nece vise pelenu. :) i da pije 300ml mleka pred spavanje,u cugu,retko kad nam ostane nesto u flasici,tako pije i pred dnevno spavanje i uvece,ali lepo rucka i mimo mleka.

Direktna veza do poruke: 605
22.2.2012 23:21:54   
Anoniman
Ne mogu da procenim dal će Marku biti rano da počnemo sa skidanjem pelene u maju/junu? Tada će imati 21/22 meseca. On neće da vidi nošu trenutno. Luki sam skidala sa 22/23 meseca dnevnu pelenu.

(odgovor članu Moja sreca)
  Direktna veza do poruke: 606
22.2.2012 23:35:38   
snješka
Tash, i ja sam Seleni skinula pelenu sa 23 mjeseca. Viktoru ću pokušati u junu ili julu, pa vidjećemo. On sada sjeda na nošu, ali obučen. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 607
22.2.2012 23:45:29   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Tash

Ne mogu da procenim dal će Marku biti rano da počnemo sa skidanjem pelene u maju/junu? Tada će imati 21/22 meseca. On neće da vidi nošu trenutno. Luki sam skidala sa 22/23 meseca dnevnu pelenu.

Mislim da nece biti rano.
Una je bas u tom periodu izasla iz pelena, mada kazu da decaci malo kasne sto se toga tice.
Probaj, pa ako ne ide lako ces vratiti pelene.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
23.2.2012 12:04:43   
Moja sreca
pa,nista te ne kosta da probas,ako ide-super,a ako ne ide,probaces kroz mesec dana opet.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 609
23.2.2012 12:57:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snješka

Tash, i ja sam Seleni skinula pelenu sa 23 mjeseca. Viktoru ću pokušati u junu ili julu, pa vidjećemo. On sada sjeda na nošu, ali obučen. user posted image

A to se računa? user posted image To i Marko radi. I kaki stojeći dok gleda u nošu. user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 610
23.2.2012 13:16:28   
Anck Su Nmaun
Pa moja T sad ima 21 mesec, pa evo...neide nam bas to skidanje user posted image al sta fali da pokusavamo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 611
23.2.2012 13:19:45   
lesica
L sedi na nosi i tu i tamo ponesto odradi,mada moram priznati da se ja jos nesto ne opterecujem oko toga. Cekam april-maj pa da se bacimo na posao skidanja pelene.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 612
24.2.2012 14:39:52   
ljubičica
Ovaj moj mi se danas 2 puta upiškio i pravio se blesav.... user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 613
24.2.2012 14:47:06   
magnetic
IZVORNA PORUKA: lesica

L sedi na nosi i tu i tamo ponesto odradi,mada moram priznati da se ja jos nesto ne opterecujem oko toga. Cekam april-maj pa da se bacimo na posao skidanja pelene.
Isto.Cak je pre neki dan trazila da kaki na wc-u i odradila je posaouser posted image ,ali cu se ozbiljnije pozabaviti potpunim odvikavanjem kada bude toplije.Sada cesto ni ne strignem da odreagujem kada kaze da ce da kaki,jer u tom trenutku dojim,kupam ili prepovijam bebu.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 614
26.2.2012 23:53:40   
ljubičica
Ja sam mom sinu večeras, dok sam ga kupala, pokazala kako se piški stojeći hehhe Smejao se kao blesav user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 615
26.2.2012 23:57:17   
pepeljuga
Moje dete zahvaljujuci vrticu konacno hoce da sedi na nosi i za sada uspesno piski (ostalo jos nije savladao user posted image ) i onda ustane i sam sebi aplaudira user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 616
27.2.2012 0:04:29   
ljubičica
Hehehehe I Moj ustane pa kaže bravooooo user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 617
27.2.2012 0:07:31   
MicinaMama
jao meni moja mica ne zeli ici na tutu...a zao mi je pustitida place i da je teram....ne znam sta da radim?user posted image

Direktna veza do poruke: 618
27.2.2012 8:36:07   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

jao meni moja mica ne zeli ici na tutu...a zao mi je pustitida place i da je teram....ne znam sta da radim?user posted image

Moje iskustvo - dok dete samo ne odluči da hoće da ide na nošu, nema vajde od teranja.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 619
28.2.2012 23:58:50   
ljubičica
Mislila sam da se taj momenat nikada neće desiti, ali meni je moj sin 2 puta večeras DONEO nošu da piški i kaki user posted image JUHUUUUUU
I juče je tražio, ali bili smo u gostima pa sam ja htela da ga stavim da piški stojeći (primetila sam da mu se to baš dopada user posted image ) ali nije izdržao do šolje. Nema veze, meni je važno da traži.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
6.3.2012 15:03:27   
indy_25
Mi smo poceli evo ima 8 dana da skidamo pelenu. Navikla se u kuci i trazi normalno da piski i kaki. Ponekad se i upiski u gace . Navece naravno stavljamo jos pelenu. Ali kad izlazimo vani stavljam joj pampers jel to u redu ? Jel i vi tako radite. Trazi ona meni da piski i vani kad smo ali ne mogu je skidati u sred grada i traziti wc.

(odgovor članu stella)
Direktna veza do poruke: 621
6.3.2012 21:58:26   
Anoniman
Indy, zato kažu da je najbolje pelenu skidati leti, jer, navodno, kada skineš pelenu - skinula si, i nema toga "u gradu nosimo, a kod kuće ne nosimo", navodno se zbune. Ja kada sam Luki skinula nije bilo vraćanja. Isto planiram sa Markom kada otopli.

Inače, Marko se skroz primio na piškenje na nošu. user posted image Nikada ne traži sam, ali kada god mu ponudiš, on trči u wc i sedi na noši dok ne uspe da piški. Mnogo je smešan, jer kada ustane i vidi da je piškio, odmah počne da doziva "Tataaaaaaaaaaa, bataaaaaaaaaa!" da dođu da vide, da se hvali svojim uspehom, i onda kada oni dođu, Marko tapše. user posted image S obzirom na to da nisam ovo planirala, da sam digla ruke kao do leta, ja sam prezadovoljna. user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 622
7.3.2012 0:34:13   
indy_25
Nisam ni ja insistirala. Nego ona sama, sad vec uveliko prica i kaze mama bzo bzo saja piski i eto tako je sve pocelo. A ma ne znam i ljeti ako je odvedem u grad moze se upiskiti. Ili nece pojma nemam, mozda ce mci da trpi dok nenadjem wc.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 623
11.3.2012 15:10:14   
ljubičica
Ja napokon mogu da odahnem. Moj sin traži nošu uvek kad mu se nešto radi, jedino pusti po malo kad se zaigra ili kad kad se zagleda u crtani. Ja sam presrećna! Jedino nemamo hrabrosti da ga izvedemo napolje bez pelene. Mada i kad je ima traži nošu. Uskoro ću da mu skinem i kod dnevnog spavanja.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 624
14.3.2012 18:01:07   
Anoniman
Ima nas mnogo za april , maj user posted image
Prvo online skidanje user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here