Lu -> RE: Neposlušnost u svakom smislu! (24.11.2014 9:27:00)
|
Evo ja sam za ovih 8 godina napokon zaključila da kad otkrijemo karakter svoje djece, toje to, treba ih pustiti da budu to što jesu a ne ispravljati, sputavati, zabranjivati. Naravno to podrazumijeva iskustvo. Ne treba brkati babe i žabe i bezobrazluk prihvaćati zdravo za gotovo. Ne znamo mi kakvo će nam dijete biti kad ima 2 godine, evo meni je trebalo 8[sm=smiley36.gif] Evo jedna crta mog djeteta je neurednost i to sam napokon prihvatila. Ne neurednost u smislu higijene nego u smislu pisanja, njegovih stvari, sobe.[sm=smiley6.gif] Učiteljica mi je isto rekla da se pisanje može popraviti do nekog nivoa ali ispraviti neću uspjeti, i ja ružno pišem. I stvarno gledam i kod drugih mama, djevojka od 17 godina koja je takva bila kao mala i sad je, svu odjeću pogužva u ormar, dok njena sestra koja je s njom u sobi potpuno suprotno radi, sve pod crtom složeno. Sve u svemu, trebamo se malo opustiti, ali najozbiljnije to mislim, pustiti malo djecu da budu ono što jesu i polako že sve doći na svoje kako tako[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|