jovicaa -> RE: Neposlušnost u svakom smislu! (19.11.2014 11:51:48)
|
joj ovaj forum je ludilo.... mi bi trebale na jednu grupnu seansu kod psihijatra, ne psihologa[sm=smiley36.gif] sta vam je? pa jel vi sad mene zamisljate kako ceo dan sedim u ovoj temi i cupam kosu od muke i ocajavam? vi pisete mnogo vise nego ja, uopste nisam opterecena.. zivimo potpuno normalno, samo sto se vise trudimo oko aleksandra i vise obracamo paznju, sto smatram neophodnim posle njegovog ponasanja u poslednje vreme. u ovoj temi sam se obratila da bih dobila eventualno neki savet od mama koje su imale slican problem. ali ovde je problem sto svi odmah imaju potrebu da ti stave etiketu dobra, losa i da osudjuju, ali nema potrebe za tim. naravno da se nismo grohotom smejali ispred aleksandra kada mi je rekao da sam dosadna. ali bilo nam je smesno, iskreno odusevila sam se, takav odgovor cenim i mislim da ima pravo da mi kaze da sam dosadna, isto kao sto i ja njemu kazem ponekad. naravno ne da sad to predje u neku preteranost, ali to sto kaze ivanka. neka doza autoriteta mora da postoji, ali ne treba bas glumiti ludilo pred decom i ne iskazati pravu emociju koja nas obuzme kada nesto kazu, ovo je moje misljenje samo, da naglasim. nisam ja nikakav suvereni vodja pa da dete ne sme ponekad da mi kaze da mu dosadjujem. i ja sam to juce napisala vise kao zanimljivu anegdotu, sta mi je dete reklo, a donekle se nadovezivalo na celu pricu, nisam ocekivala dubinsku psihoanalizu na 2 strane[sm=smiley36.gif] mada ok mi je sve sto ste pisale, nego cisto eto imam utisak da se moje reci ovde skroooz pogresno tumace...
|
|
|
|