jovicaa -> RE: Neposlušnost u svakom smislu! (11.11.2014 9:49:54)
|
recimo da smo za ovu temu, ali verovatno i nismo, ne znam gde bih drugo pisala. juce sam isla po aleksandra u vrtic, i poporicala sa vaspitacicom. njeno misljenje je ovim recima receno: "sad vec postaje alarmantno" aleksandrovo ponasanje. problem je u tome sto je ne slusa, nece da ucestvuje u grupnim radovima, ne zeli da crta i tako dalje. ne saradjuje, vecinom samo tera svoje. ja sam naravno ovo ponasanje primetila jos davnih dana, pokusavala da uticem koliko sam mogla, ali ja po pitanju njega vec pocinjem da se osecam nemocno. sutra cemo zakazati pregled kod psihologa, mene samo zanimaju saveti mama kako se postaviti u ovoj situaciji sta raditi, ako ste imale slicna iskustva? znaci on najnormalnije komunicira, po mom misljenju je veoma inteligentan, kada je dobro raspolozen i kada hoce nesto da radi, ume i da se udubi i tako dalje. ali kod njega je najveci problem sto je vecinu vremena uzasno nervozan, neposlusan, nista apsolutno ne slusa, nece nista da uradi sto mu se kaze, ne saradjuje, samo inat po ceo dan, i na kraju i mi sami izludimo. uzasno je ljubomoran na sve zivo. mi se stvarno trudimo i mislim da ne pravimo razliku, cak mislim da puno vise radimo sa njim, nego sa maksimom, ali on je i dalje uzasno ljubomoran. ja bih pre rekla da je kod njega to neki ogroman inat i da zato ne saradjuje najcesce, ali ne znam sta uraditi po pitanju toga. kazem kod psihologa cemo sigurno otici, ali nisam bas puna optimizma. da li je jos neko imao ovakvo iskustvo?
|
|
|
|