dijana1* -> RE: Neposlušnost u svakom smislu! (17.1.2013 0:05:10)
|
Indy super su se setili za kurs [sm=bravo.gif]Uf kada bi ovde kod nas postojalo tako nesto, ali mislim da bi meni tesko koji kurs mogao pomoci [sm=smiley13.gif]. Nisam nikako do sada pisala na ovoj temi ali meni je Vuk jednostavno nemoguc. Citam da si napisala za paznju, pa ja sam po ceo dan sa njim i svasta mu dozvoljavam gde vecina roditelja ni u ludilu ne bi dozvolila deci a njemu je to malo. On je tvrdoglav, sve hoce, sve mora, sve ga interesuje, na sve obraca paznju.........retko da mu sta promakne. Najvise me izludjuje sto otvara frizider, rernu, vadi mi sudje iz kuhinje, dira grejalice, juce se pecnuo na ringlu koju sam tek iskljucila plakao je 2 min i opet otisao kod nje i pita me " a jel smem da diram " [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Ako pricam sa nekim odmah ludi, mnogo je ljubomoran, npr. pricam sa mamom i samo malo ne obratim paznju na njega on odmah radi sta ne sme samo da bi privukao paznju ali to toliko ocigledno radi da su ga svi provalili. Pa evo kada smo isli na rr deda mraza pobegao je iz igraonice [sm=smiley13.gif] On je mnogo pametan i zna on savrseno sta sme a sta ne ali jednostavno imam osecaj da neke stvari radi namerno. Svako vece pred spavanje operemo zubice, kaki, piski i pije vode ali kako ja ugasim svetlo on kaze "hocu da kakim " ili hocu da pijem vode " samo trazi izgovor da upalim svetlo i toliko je uporan da na kraju popustim i donesem nosu a on kaki kao da nije 2 dana kakio i tako SVAKO VECE[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|