veselicaa -> RE: Zašto deca ne slušaju roditelje? (7.8.2017 14:03:34)
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: veselica Skoro na roditeljskom kaze jedan roditelj "pa moje dete nece da uci,ja ga teram a ono ni da cuje" [sm=zmeden.gif]Zaprepastila sam se,pogotovo sto se videlo da je tom roditelju taj odgovor deteta bio dovoljan da digne ruke.Pa zar nije duznost roditelja da dete nauci sta treba da radi,kako da se ponasa i na kraju da izvrsava svoje obaveze?I onda takvi roditelji se najvise bune kada im dete dobije slabu ocenu . I prosli put sam "iskulirala" ovaj tvoj post, i danas isto. Al sad ne mogu [sm=smiley36.gif] Ja sam ta koja tera svoje dete da uci, a ono nece ni da čuje. Uci on, al je to sve pod pritiskom i nezainteresovanoscu. Ne bunim se kad dobijem losu ocenu. Osim sto mi bude krivo kad dobije losu ocenu, a znam da zna vise, ali eto, nezainteresovanost nekad nije samo njegova... Hahah gde nadje post[sm=smiley36.gif] Ivana ja stvarno verujem da mora da me slusaju dok ne napune 18,kad ne bi slusale,nece recimo da uce,da sakupljaju svoje stvari,peru zube,sredjuju sebe i oko sebe ja bi ih tako kaznila da bi se brzo predomislile.Oko nekih stvari nema pogovora ali za ucenje ide malo teze,slazem se da je najgore kada je dete nezainteresovano.Ti dajes svoj maksimum,cak i kada si bila trudna i sada sa malom bebom,tako da ne verujem da je do tebe.
|
|
|
|