Misha i Ljisha -> RE: Zašto deca ne slušaju roditelje? (29.1.2018 6:58:15)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Evo sada smo imali goste, drugarica sa detetom, J.i mali se bas druze, svaki dan su zajedno, isto su godiste... znaci, ona se toliko uspalila sve vreme dok su oni bili, nista zivo nije slusala, ali nista, odlepila sam... Najvise mrzim kad se tako ,,uspale" pred nekim i onda ne mozes doci do njih... Inace ne volim tu rec - ,,uspali" ali nikako da pronadjem adekvatan sinonim. Da li mozda imate neku bolju rec za to ponasanje, znate vec na sta mislim? [sm=smiley36.gif] A to se desava kod neke dece manje kod neke vise. I D se sto se kaze uspali nekad, zavisi od toga "sta se desava". Medjutim u tim momentima sam ja bas onako flegma (a inace sam ja autoritet) ali naseg tatu to jako nervira [sm=jezicek.gif]. Npr jedan mali je za svaki svoj rodjendan nemoguc, dok moja D se za rodjendan uvek lepo ponasala, ali evo isli smo da gledamo Koko i kao da nismo bili u bioskopu 100 godina, sva se uspalila, ali zasto??? Pa zato sto su ovaj put isla i dva drugara sa njom. Obicno idemo nas dve, a sad smo se nas dve mame dogovorile da vodimo zajedno decu i mladji sin joj je onako bas bas pun energije. Jedva sam ih pohvatala dok je ona zena kupovala kokice. Strasno. Ali nisam vikala, ok uzbudjenje, nismo sad same ona i ja,ide drustvo vauuuu... U bioskop kad su usli bili su predobri. Tako da nekad to prosto tako mora i ja to razumem. Sve dok sebi ne ugrozavaju zdravlje zbog uspaljenosti nema potrebe za nekom vikom i drekom brzo to njih prodje [sm=smiley36.gif]. A inace sam ja vestica kod nas u kuci
|
|
|
|