Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.10.2012 18:31:45
|
|
|
|
Anoniman
|
N sad samo brblja ali na svom jeziku... Jedna od retkih razumljivih stvari je: uzme telefon ili tuš, nasloni na vo, drži ramenom gao ja kad nešto radim i telefoniram i viče ALJO ALJO
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.10.2012 11:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Traži mi N da miu brojim na svim jezicima na kojim znam, i stignemo do mađarskog, i ponavlja on zamnom po dva broja. Kažem ja kilenc, tiz, kaže on, kilenc, bolenc
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 18:12:00
|
|
|
|
Olga75
|
kaze mi M : mamaaa ja znam odakle stizu bebeeee iz guzeeee ja : ne M stizu iz stomaka M : ne mama ako ne stizu iz guze onda dolaze iz koke , videla saaam ja : i shvatim da je sinoc glupi tv bio na TLCu kad je bila ona emisija o porodilistima eto , od danas cenzurisem sve
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 18:25:38
|
|
|
|
lesica
|
Genijalac! Sada ces samo imati da joj jos po koju sitnicu objasnis i to je to
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 18:33:12
|
|
|
|
Olga75
|
dok ne pita ne objasnjavam
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 18:37:08
|
|
|
|
lesica
|
A kad priupita,e onda joj objasni Lenka je malopre dozivala psa da je izvuce iz kazne : "Dodji Muvice,dodji kod mene. Kazi mami da je Lenka dobla. Kaaaazi joj! Necu kaznu,a necu ni da se smilim. Necu da cutiiiim! Dodji Muvice,dodji keeeeroooo!"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 19:02:03
|
|
|
|
Olga75
|
i je l ' je spasila Muvica sta ce Lenka kad je zla majka trpa u kaznu ni krivu ni duznu kod nas je : nisam jaaa Astor jeeee ahaaaa
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 19:03:56
|
|
|
|
lesica
|
Posle su pobegle zajedno pod sto da ne odu skupa u kaznu "Neces nam nista,u pecini smo"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.10.2012 19:08:23
|
|
|
|
Olga75
|
hahahaahahah , bezi tiiiii majkooo
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.11.2012 17:05:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Malopre mi je rekla "neću spavam, što si ZOBRAZNAAAAA???"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.11.2012 17:33:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tako i Tacka uvek se zali onom drugom roditelju koji je nije vikao da je ovaj Zobazaaaaan A danas je rtekla seki hani dok je plakala za ruckom , cuti seko jedi, icices u sobu
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 7.11.2012 0:54:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Duva vrtirepka balone sa tatom, baka je pita da i ona dune neki a Iva će na to: "Ne bako, ovo nije za vejuku decu ovo je za maju decu!" Pratimo komšinku u nedelju negde oko podne i ova jj kaže: "Ajde ćao Ivo idi da spavaš" a Iva kaže "Pavaj ti Ana ja neću" :)
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 7.11.2012 8:42:15
|
|
|
|
NadaR
|
Lesice i mi imamo Muvicu . Tek od skora je Mrvica Miloš nije znao R pa smo svi počeli da ga zovemo Muvica. Mi krenuli na feštu ,ja obukla neki top bez bretela . Kaže M. začuđeno : AAaa kakva si golaaa Svi će te vidjeti takvu !
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.11.2012 20:39:51
|
|
|
|
cockic
|
dok sam sinoc uspavljivala sina i sebe ja se uspavljujem na stomaku sto je jako bitan podatak za ovo sto je on uradio i rekao. cutimo ja i on i on odjednom me udara po ledjima i kaze :GDE SI KUCO TARA OVO TARA TREBA DA BUDE STARA ALI MENI JE SAMA RECENICA IZVADJENA IZ NAFTALINA OVO SE VEC DUGO NEUPOTREBLJAVA,LEPO GA MOJ MUZ ZOVE SUNDJER SAMO UPIJA DUSAM MOJA BAS ME SLATKO NASMEJE OD MENE I MUZA NIJE CUO I ZA VRTIC MI SE NEUKLAPA ALI NAJVEROVATNIJE JE TAMO ILI ZAGLEDA LJUDE NAPOLJU PA JE NEKO TO REKAO A ON ZAPAMTIO.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.11.2012 22:04:30
|
|
|
|
Sesilija 83
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.11.2012 22:13:35
|
|
|
|
LillyT
|
Priča nama Lara bajku: Bila kuća i šuma, ide Vuk, pojede Crvenkapu dođe u kuću, ide da kaki i onda pere ruke.... Mi smo se zakucali dok je jeo Crvenkapu
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.11.2012 22:32:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad sam stigla do ide da kaki...svasta sam pomislila...a pre toga je pojeo Crvenkapu ...hmmmm
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.11.2012 23:07:09
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Sirota crvenkapa.....
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.1.2013 20:04:22
|
|
|
|
NadaR
|
Kaze M. maloprije mm : ti si tata najljepsi konj na svijetu !
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.1.2013 20:17:20
|
|
|
|
Mishica 77
|
Kaže Isidora mm pre neki dan(držeći načeto pakovanje balona): Matori, zašto si mi kupio ove spuvane balone? Matori?! Ja pala na d. Qq nama. Kako će nas zvati za neku godinu?
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.1.2013 20:19:59
|
|
|
|
Mishica 77
|
A kada želi da joj tata naduva balon, doda mu jedan i kaže: Duvaj ga, tajo! Kada je pitaš kako se duva balon, ona kaže: Pa u piiiiišu. (mislieći na onaj žvrk od balona)
< Poruku je uredio Mishica 77 -- 12.1.2013 20:27:09 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 0:12:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tera Iva tatu da ga jaše, popne se, počne da peva Điha điha i kad je završila drekne iz sve snage "TAJA RAGICA"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 0:27:28
|
|
|
|
mati
|
Ma sve znaju... Pre neki dan ja lezim a Mata skace po meni. Odjednom staje i : “Mama ja sad tebi skacem na mali mozak?“ (inace jednom prilikom sam mu se tako izdrala i on zapamtio).
< Poruku je uredio mati -- 13.1.2013 0:29:31 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 0:50:47
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ja ne prestajem da se divim koliko oni stvari mogu da zapamte.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 16:40:36
|
|
|
|
jovana13
|
kazem ja sinoc Janji - Ti si moja guda. A ona meni odgovara - Ne! Ti si moja guda,a ja nisam guda ja sam covek!
|
Anketa
jasliceVVVVJako se svadjam sa mamom, koja tvrdi da je slanje deteta u jaslice jako surovo, a meni se cini da puno dece voli da ide. Da li je vase dete volelo da ide u jaslice?ne znam (
39%)
volelo je (
19%)
nije volelo (
18%)
u pocetku nije, posle jeste (
24%)
Ukupan broj glasova: 109Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!