Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.7.2012 9:45:39
|
|
|
|
Anoniman
|
dogovorimo hahaha
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.7.2012 9:48:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Da... A on kaže "govorimo", pa je mm pitao jel hoće da priča sa njima ili da se dogovori sa njima? Tek je on biser!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.7.2012 13:02:53
|
|
|
|
Olga75
|
danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom : ja : pridrzi marija da nadjem kljuc zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.7.2012 16:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mihajlo šeta po dvorištu sa blatnjavom koficom za pesak na glavi. Kaže mu baka: Miki, skini to sa glave! Pa gde si video da neko šeta sa kofom na glavi, ko to radi?! Mihajlo: pa maja deca!!! Ja: Miki kad veliki pričaju ti sašekaj. Ne možeš da pričaš uporedo... (mm i ja nastavljamo razgovor, Miki posmatra par sekundi....) Mihajlo: dobjo mama sad pestani pjicati. Sad ja pjicam sa tatom!!!
< Poruku je uredio n i n a -- 29.7.2012 16:14:44 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 8:10:40
|
|
|
|
Anoniman
|
pasuljice-pahuljice jujme-urme dezvojcica-devojčica i moje omiljeno: veginacija-navigacija
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 9:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaaha vaginacija je totalna pobeda, Neša je govorio giligacija
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 11:09:05
|
|
|
|
New Mom
|
Kaća se malo frlja sa rodom, brojem i padežom. "Mama, ja budan!" (budna) "Evo uzmi tebe!" (ti) Pre 2 dana pred vrtić: "Tata, ja sam lepa!" A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!".
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 15:46:57
|
|
|
|
Mama.Veki
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom : ja : pridrzi marija da nadjem kljuc zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga Bas su zanimljivi. Jedva cekam da moj beban pocne govoriti. Neko mi kaze da ce mi i dosaditi kad pocne da postavlja hiljadu pitanja, al ja mislim da nece, i ja volim da brbljam po kuci, pa cemo zajedno
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 16:11:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pravim ja salatu za ručak u petak, Iva sedi na radnom delu pored mene i gleda me. Čuju se vrata, dolazi mm sa posla, ulazi u kuhinju a ona će, sva ozbiljna "Tata pssst, mama sece juk"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 15:49:09
|
|
|
|
Sesilija 83
|
ovde se oraspolzim uvek... oni su show
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 16:02:11
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!". Genijalno! A za ono "uzmi tebe", valjda im treba vreme da skontaju. Tako Lana npr uvek kaže "Idem tobom" ili "Idem mamom, tatom...", bez "sa".
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 16:57:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Deca su nam genijalna Pre nekih mesec dana ja pijem kafu a mm cuva Vuka malo dalje od kafica . Odjednom Vuk ide ka kaficu i govori : oce Vuk piti kafu u Cezavu (kafic - Cezar), seo pored mene i vice tetoooo, tetoooo daj Vuku kaVu
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 17:43:03
|
|
|
|
Figaro88
|
Vozimo se jutros taksijem i Andrea pita taksistu-Ciko a zasto ti imas tako veliku glavu? A kad odem kod brata njegov sin me obavezno pita-Keka oces kaku(kafu)?
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.8.2012 23:41:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Figaro, mene još uvek ubija ta "iskrena" faza, sa pitanjima zašto nekome smrdi iz usta, zašto teta ima narandžasto lice i slično...sad je kao malo porastao pa sam mu objasnila da sme sve da me pita, ali kad smo sami. Nego, Nebojša je proširio svoj vokabular, kako divnim, komplikovanim frazama i rečima, tako i nekim bulevarskim, i nekim praistorijskim. Tako mi je danas rekao "Mama, hajde da kupimo lubenicu, imamo samo dinju, pa da se nađe". Kažem mu da nemam mesta u frižideru, a on kaže "Ma naguraćemo, idem da vidimo da li je tu onaj lik što prodaje lubendaje". Meni se uvek lepo obraća, sa majko, mamice i slično, dok tatu viče "Brate tata" i slične fore. Pre neki dan je ulovio leptiricu na terasi i ubacio mi je u krevet, znajući da ću dobiti srčku, i ja krenula da vičem (ne na njega nego od straha), on počeo da se cereka i kaže "ne brini, spasiću te"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 0:04:35
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hahhaha, Nesa je car
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 0:21:55
|
|
|
|
magde
|
a kad se Nikolina svadga i kaze jao boli me vise glava i stomak bas na kraj ste me naljutili ...ovo je sigurno iz vrtica i prica i druge price i nakon to ako je svekrva cuje pitace mene NEVESTo pa gde je ovo dete ovo nauciloo GRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 6:38:48
|
|
|
|
oxy7
|
Baš se slatko nasmijah ranom zorom, divan početak dana. I mi imamo bisera svaki dan. Pavle (9 mjeseci) je ispustio Aleksin metalni auto i posjekao prstić na nozi. Aleksa gleda ranicu i vrlo ozbiljnim tonom kaže "Mama, bato se somio (slomio), moramo da ga bacimo!" Ja: "Molim? Kako da ga bacimo?" Aleksa: "Ne valja vise, nosi ga odmaaaa". Ja: "Pa kako, Aleksa, da ga bacimo, vidi kako je dobar i lijep, sa kim ćeš onda da se igraš?", a on odmah ima ideju: "Kupićemo novog, jepšeg". To je očito bio način da se riješi brata na koga je i dalje užasno ljubomoran. Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 10:58:09
|
|
|
|
Mama.Veki
|
IZVORNA PORUKA: oxy7 Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava" Joj, pala sam I moja beba vec sada dok se pridize na nogice i uhvati me za neizdepiliranu nogu i odjednom je pusti i sav se strese. Bas me zanima sta bi rekao da zna da prica. A setamo mi tako sa bratovim malim koji ima 3,5 godine i on kaze: Jao,stomacic mi kaze da mu se jede zu-zu
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.9.2012 19:18:30
|
|
|
|
Olga75
|
malopre smo imale jedan vrlo zanimljiv razgovor , uglavnom je bio njen monolog u poslednje vreme voli tako da raspreda a razgovor je poceo pitanjem : zasto zvezda padalica svetli ? ja : pa kad meteor udje u atmosferu , to je omotac oko zamlje gde ima kiseonika ona se zapali i zato svetli z : ahaaaaa , meteor , on je jednom pao na zemlju i jadne zivotinjice nisu imale da jedu i piju i zaledile su seeee , niko to nije video zato sto se nismo rodili , bio je to jaaaako jaaaaki led a kad smo se mi rodili one su se iskamenile ja : kako ti to znas kad se nisi onda rodila z : pa bila sam u alotkertbe ( zoo vrtu ) eto . tesko meni
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.9.2012 19:44:35
|
|
|
|
lesica
|
Zvercica pametnica! Sve zna!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.9.2012 10:32:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Malopre uzeo neku moju knjigu i kao to je pepaljuga i on će meni da čita : "Jednom davno, u jednom kraljevstvu živeo je jedan kralj sa svojom prelepom, divnom ženom, i stalno je pozivao svoje druge žene". Ja pobelela, odakle ti to, kaže sa tv-a
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.9.2012 20:46:16
|
|
|
|
simke
|
Pričaju moja mama i Siniša... S: Bako ja mnogo volim tvoju ćerku! Mm: A,ko je moja ćerka? S: Pa,moja mama! A volim i tatinu ženu! Posle par dana(kad se vratio od bake) pita mene:"Mama,jesi li ti tatina žena?",pa kad je dobio potvrdan odgovor samo se zakikotao
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.9.2012 21:06:57
|
|
|
|
tijatija
|
Milena me ispituje ko ce sve da dodje na Nevenin rodjendan ja nabrajam i izmedju ostalog spomenem Ivicu Ona.. Ivica i Marica ?? ja.. ne Milena, Ivica i Marina Ona...Ivica i Marica Ja... ne, cujes li ti Ivica i Marina Ona ... a vestica ?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.9.2012 8:20:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.10.2012 18:28:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Jebjebija - leblebija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Beba/dete i TVAdminDa li je u Vašem domu:TV upaljen sve vreme dok ste kod kuće (
65%)
TV upaljen 3-4 sata u toku dana (
19%)
Biram program dok je dete/beba u sobi (
9%)
Nikad dok je dete/beba u sobi (
7%)
Ukupan broj glasova: 124Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!