|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Raspričala se deca :)
24.7.2012 9:45:39   
Anoniman
dogovorimo hahaha

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 526
24.7.2012 9:48:18   
Anoniman
Da... user posted image A on kaže "govorimo", pa je mm pitao jel hoće da priča sa njima ili da se dogovori sa njima? user posted image Tek je on biser! 

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 527
29.7.2012 13:02:53   
Olga75
danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom :
ja : pridrzi marija da nadjem kljuc
zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
29.7.2012 16:12:04   
Anoniman
Mihajlo šeta po dvorištu sa blatnjavom koficom za pesak na glavi. Kaže mu baka:
Miki, skini to sa glave! Pa gde si video da neko šeta sa kofom na glavi, ko to radi?!
Mihajlo: pa maja deca!!! user posted image

Ja: Miki kad veliki pričaju ti sašekaj. Ne možeš da pričaš uporedo...
(mm i ja nastavljamo razgovor, Miki posmatra par sekundi....)
Mihajlo: dobjo mama sad pestani pjicati. Sad ja pjicam sa tatom!!!user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 29.7.2012 16:14:44 >

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 529
12.8.2012 8:10:40   
Anoniman
pasuljice-pahuljice
jujme-urme
dezvojcica-devojčica
i moje omiljeno:
veginacija-navigacija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 530
12.8.2012 9:34:23   
Anoniman
hahaaha vaginacija je totalna pobeda, Neša je govorio giligacijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 531
12.8.2012 11:09:05   
New Mom
Kaća se malo frlja sa rodom, brojem i padežom.user posted image
"Mama, ja budan!" (budna)
"Evo uzmi tebe!" (ti)

Pre 2 dana pred vrtić: "Tata, ja sam lepa!"

A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!".

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
12.8.2012 15:46:57   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Olga RR

danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom :
ja : pridrzi marija da nadjem kljuc
zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga

user posted image user posted image
Bas su zanimljivi. Jedva cekam da moj beban pocne govoriti. Neko mi kaze da ce mi i dosaditi kad pocne da postavlja hiljadu pitanja, al ja mislim da nece, i ja volim da brbljam po kuci, pa cemo zajedno user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 533
12.8.2012 16:11:54   
Ivanka 75
Pravim ja salatu za ručak u petak, Iva sedi na radnom delu pored mene i gleda me.
Čuju se vrata, dolazi mm sa posla, ulazi u kuhinju a ona će, sva ozbiljna "Tata pssst, mama sece juk" user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 534
16.8.2012 15:49:09   
Sesilija 83
ovde se oraspolzim uvek... oni su showuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 535
16.8.2012 16:02:11   
Snelle
IZVORNA PORUKA: New Mom

A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!".

Genijalno! user posted image
A za ono "uzmi tebe", valjda im treba vreme da skontaju. Tako Lana npr uvek kaže "Idem tobom" ili "Idem mamom, tatom...", bez "sa".

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 536
16.8.2012 16:57:36   
dijana1*
Deca su nam genijalna user posted image user posted image
Pre nekih mesec dana ja pijem kafu a mm cuva Vuka malo dalje od kafica . Odjednom Vuk ide ka kaficu i govori : oce Vuk piti kafu u Cezavu (kafic - Cezar), seo pored mene i vice tetoooo, tetoooo daj Vuku kaVuuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 537
16.8.2012 17:43:03   
Figaro88
Vozimo se jutros taksijem i Andrea pita taksistu-Ciko a zasto ti imas tako veliku glavu?user posted image A kad odem kod brata njegov sin me obavezno pita-Keka oces kaku(kafu)?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 538
26.8.2012 23:41:18   
Anoniman
Figaro, mene još uvek ubija ta "iskrena" faza, sa pitanjima zašto nekome smrdi iz usta, zašto teta ima narandžasto lice i slično...sad je kao malo porastao pa sam mu objasnila da sme sve da me pita, ali kad smo sami.
Nego, Nebojša je proširio svoj vokabular, kako divnim, komplikovanim frazama i rečima, tako i nekim bulevarskim, i nekim praistorijskim. Tako mi je danas rekao "Mama, hajde da kupimo lubenicu, imamo samo dinju, pa da se nađe". Kažem mu da nemam mesta u frižideru, a on kaže "Ma naguraćemo, idem da vidimo da li je tu onaj lik što prodaje lubendaje". Meni se uvek lepo obraća, sa majko, mamice i slično, dok tatu viče "Brate tata" i slične fore. Pre neki dan je ulovio leptiricu na terasi i ubacio mi je u krevet, znajući da ću dobiti srčku, i ja krenula da vičem (ne na njega nego od straha), on počeo da se cereka i kaže "ne brini, spasiću te"user posted image

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 539
27.8.2012 0:04:35   
PoisonEve
Hahhaha, Nesa je caruser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 540
27.8.2012 0:21:55   
magde
a kad se Nikolina svadga i kaze jao boli me vise glava i stomak bas na kraj ste me naljutili ...ovo je sigurno iz vrtica i prica i druge price i nakon to ako je svekrva cuje pitace mene NEVESTo pa gde je ovo dete ovo nauciloo GRRRRRRRRRRRR

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 541
27.8.2012 6:38:48   
oxy7
Baš se slatko nasmijah ranom zorom, divan početak dana.
I mi imamo bisera svaki dan. Pavle (9 mjeseci) je ispustio Aleksin metalni auto i posjekao prstić na nozi. Aleksa gleda ranicu i vrlo ozbiljnim tonom kaže "Mama, bato se somio (slomio), moramo da ga bacimo!"
Ja: "Molim? Kako da ga bacimo?"
Aleksa: "Ne valja vise, nosi ga odmaaaa".
Ja: "Pa kako, Aleksa, da ga bacimo, vidi kako je dobar i lijep, sa kim ćeš onda da se igraš?", a on odmah ima ideju: "Kupićemo novog, jepšeg".
To je očito bio način da se riješi brata na koga je i dalje užasno ljubomoran.

Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava"

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 542
27.8.2012 10:58:09   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: oxy7

Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava"

Joj, pala sam user posted image I moja beba vec sada dok se pridize na nogice i uhvati me za neizdepiliranu nogu i odjednom je pusti i sav se strese. Bas me zanima sta bi rekao da zna da prica. user posted image
A setamo mi tako sa bratovim malim koji ima 3,5 godine i on kaze: Jao,stomacic mi kaze da mu se jede zu-zu user posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 543
6.9.2012 19:18:30   
Olga75
malopre smo imale jedan vrlo zanimljiv razgovor , uglavnom je bio njen monolog user posted image
u poslednje vreme voli tako da raspreda a razgovor je poceo pitanjem :
zasto zvezda padalica svetli ?
ja : pa kad meteor udje u atmosferu , to je omotac oko zamlje gde ima kiseonika ona se zapali i zato svetli
z : ahaaaaa , meteor , on je jednom pao na zemlju i jadne zivotinjice nisu imale da jedu i piju i zaledile su seeee , niko to nije video zato sto se nismo rodili , bio je to jaaaako jaaaaki led a kad smo se mi rodili one su se iskamenile user posted image
ja : kako ti to znas kad se nisi onda rodila
z : pa bila sam u alotkertbe ( zoo vrtu ) user posted image
eto . tesko meni

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 544
6.9.2012 19:44:35   
lesica
Zvercica pametnica! Sve zna!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 545
22.9.2012 10:32:23   
Anoniman
Malopre uzeo neku moju knjigu i kao to je pepaljuga i on će meni da čita : "Jednom davno, u jednom kraljevstvu živeo je jedan kralj sa svojom prelepom, divnom ženom, i stalno je pozivao svoje druge žene". user posted image user posted image user posted image Ja pobelela, odakle ti to, kaže sa tv-auser posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 546
22.9.2012 20:46:16   
simke
Pričaju moja mama i Siniša...
S: Bako ja mnogo volim tvoju ćerku!
Mm: A,ko je moja ćerka?
S: Pa,moja mama! A volim i tatinu ženu!
Posle par dana(kad se vratio od bake) pita mene:"Mama,jesi li ti tatina žena?",pa kad je dobio potvrdan odgovor samo se zakikotaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 547
22.9.2012 21:06:57   
tijatija
Milena me ispituje ko ce sve da dodje na Nevenin rodjendan
ja nabrajam i izmedju ostalog spomenem Ivicu
Ona.. Ivica i Marica ??
ja.. ne Milena, Ivica i Marina
Ona...Ivica i Marica user posted image
Ja... ne, cujes li ti Ivica i Marina
Ona ... a vestica ? user posted image user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 548
23.9.2012 8:20:17   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 549
8.10.2012 18:28:27   
Anoniman
Jebjebija - leblebija user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Nova Godina kuca nam pred vratima
video
Novogodisnja pesma hora Carolija

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Beba/dete i TV
Admin

Da li je u Vašem domu:

TV upaljen sve vreme dok ste kod kuće (65%)

TV upaljen 3-4 sata u toku dana (19%)

Biram program dok je dete/beba u sobi (9%)

Nikad dok je dete/beba u sobi (7%)

Ukupan broj glasova: 124

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here