Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.7.2012 9:45:39
|
|
|
|
Anoniman
|
dogovorimo hahaha
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.7.2012 9:48:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Da... A on kaže "govorimo", pa je mm pitao jel hoće da priča sa njima ili da se dogovori sa njima? Tek je on biser!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.7.2012 13:02:53
|
|
|
|
Olga75
|
danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom : ja : pridrzi marija da nadjem kljuc zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.7.2012 16:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mihajlo šeta po dvorištu sa blatnjavom koficom za pesak na glavi. Kaže mu baka: Miki, skini to sa glave! Pa gde si video da neko šeta sa kofom na glavi, ko to radi?! Mihajlo: pa maja deca!!! Ja: Miki kad veliki pričaju ti sašekaj. Ne možeš da pričaš uporedo... (mm i ja nastavljamo razgovor, Miki posmatra par sekundi....) Mihajlo: dobjo mama sad pestani pjicati. Sad ja pjicam sa tatom!!!
< Poruku je uredio n i n a -- 29.7.2012 16:14:44 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 8:10:40
|
|
|
|
Anoniman
|
pasuljice-pahuljice jujme-urme dezvojcica-devojčica i moje omiljeno: veginacija-navigacija
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 9:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaaha vaginacija je totalna pobeda, Neša je govorio giligacija
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 11:09:05
|
|
|
|
New Mom
|
Kaća se malo frlja sa rodom, brojem i padežom. "Mama, ja budan!" (budna) "Evo uzmi tebe!" (ti) Pre 2 dana pred vrtić: "Tata, ja sam lepa!" A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!".
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 15:46:57
|
|
|
|
Mama.Veki
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom : ja : pridrzi marija da nadjem kljuc zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga Bas su zanimljivi. Jedva cekam da moj beban pocne govoriti. Neko mi kaze da ce mi i dosaditi kad pocne da postavlja hiljadu pitanja, al ja mislim da nece, i ja volim da brbljam po kuci, pa cemo zajedno
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.8.2012 16:11:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pravim ja salatu za ručak u petak, Iva sedi na radnom delu pored mene i gleda me. Čuju se vrata, dolazi mm sa posla, ulazi u kuhinju a ona će, sva ozbiljna "Tata pssst, mama sece juk"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 15:49:09
|
|
|
|
Sesilija 83
|
ovde se oraspolzim uvek... oni su show
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 16:02:11
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!". Genijalno! A za ono "uzmi tebe", valjda im treba vreme da skontaju. Tako Lana npr uvek kaže "Idem tobom" ili "Idem mamom, tatom...", bez "sa".
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 16:57:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Deca su nam genijalna Pre nekih mesec dana ja pijem kafu a mm cuva Vuka malo dalje od kafica . Odjednom Vuk ide ka kaficu i govori : oce Vuk piti kafu u Cezavu (kafic - Cezar), seo pored mene i vice tetoooo, tetoooo daj Vuku kaVu
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 16.8.2012 17:43:03
|
|
|
|
Figaro88
|
Vozimo se jutros taksijem i Andrea pita taksistu-Ciko a zasto ti imas tako veliku glavu? A kad odem kod brata njegov sin me obavezno pita-Keka oces kaku(kafu)?
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.8.2012 23:41:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Figaro, mene još uvek ubija ta "iskrena" faza, sa pitanjima zašto nekome smrdi iz usta, zašto teta ima narandžasto lice i slično...sad je kao malo porastao pa sam mu objasnila da sme sve da me pita, ali kad smo sami. Nego, Nebojša je proširio svoj vokabular, kako divnim, komplikovanim frazama i rečima, tako i nekim bulevarskim, i nekim praistorijskim. Tako mi je danas rekao "Mama, hajde da kupimo lubenicu, imamo samo dinju, pa da se nađe". Kažem mu da nemam mesta u frižideru, a on kaže "Ma naguraćemo, idem da vidimo da li je tu onaj lik što prodaje lubendaje". Meni se uvek lepo obraća, sa majko, mamice i slično, dok tatu viče "Brate tata" i slične fore. Pre neki dan je ulovio leptiricu na terasi i ubacio mi je u krevet, znajući da ću dobiti srčku, i ja krenula da vičem (ne na njega nego od straha), on počeo da se cereka i kaže "ne brini, spasiću te"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 0:04:35
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hahhaha, Nesa je car
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 0:21:55
|
|
|
|
magde
|
a kad se Nikolina svadga i kaze jao boli me vise glava i stomak bas na kraj ste me naljutili ...ovo je sigurno iz vrtica i prica i druge price i nakon to ako je svekrva cuje pitace mene NEVESTo pa gde je ovo dete ovo nauciloo GRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 6:38:48
|
|
|
|
oxy7
|
Baš se slatko nasmijah ranom zorom, divan početak dana. I mi imamo bisera svaki dan. Pavle (9 mjeseci) je ispustio Aleksin metalni auto i posjekao prstić na nozi. Aleksa gleda ranicu i vrlo ozbiljnim tonom kaže "Mama, bato se somio (slomio), moramo da ga bacimo!" Ja: "Molim? Kako da ga bacimo?" Aleksa: "Ne valja vise, nosi ga odmaaaa". Ja: "Pa kako, Aleksa, da ga bacimo, vidi kako je dobar i lijep, sa kim ćeš onda da se igraš?", a on odmah ima ideju: "Kupićemo novog, jepšeg". To je očito bio način da se riješi brata na koga je i dalje užasno ljubomoran. Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.8.2012 10:58:09
|
|
|
|
Mama.Veki
|
IZVORNA PORUKA: oxy7 Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava" Joj, pala sam I moja beba vec sada dok se pridize na nogice i uhvati me za neizdepiliranu nogu i odjednom je pusti i sav se strese. Bas me zanima sta bi rekao da zna da prica. A setamo mi tako sa bratovim malim koji ima 3,5 godine i on kaze: Jao,stomacic mi kaze da mu se jede zu-zu
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.9.2012 19:18:30
|
|
|
|
Olga75
|
malopre smo imale jedan vrlo zanimljiv razgovor , uglavnom je bio njen monolog u poslednje vreme voli tako da raspreda a razgovor je poceo pitanjem : zasto zvezda padalica svetli ? ja : pa kad meteor udje u atmosferu , to je omotac oko zamlje gde ima kiseonika ona se zapali i zato svetli z : ahaaaaa , meteor , on je jednom pao na zemlju i jadne zivotinjice nisu imale da jedu i piju i zaledile su seeee , niko to nije video zato sto se nismo rodili , bio je to jaaaako jaaaaki led a kad smo se mi rodili one su se iskamenile ja : kako ti to znas kad se nisi onda rodila z : pa bila sam u alotkertbe ( zoo vrtu ) eto . tesko meni
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.9.2012 19:44:35
|
|
|
|
lesica
|
Zvercica pametnica! Sve zna!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.9.2012 10:32:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Malopre uzeo neku moju knjigu i kao to je pepaljuga i on će meni da čita : "Jednom davno, u jednom kraljevstvu živeo je jedan kralj sa svojom prelepom, divnom ženom, i stalno je pozivao svoje druge žene". Ja pobelela, odakle ti to, kaže sa tv-a
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.9.2012 20:46:16
|
|
|
|
simke
|
Pričaju moja mama i Siniša... S: Bako ja mnogo volim tvoju ćerku! Mm: A,ko je moja ćerka? S: Pa,moja mama! A volim i tatinu ženu! Posle par dana(kad se vratio od bake) pita mene:"Mama,jesi li ti tatina žena?",pa kad je dobio potvrdan odgovor samo se zakikotao
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.9.2012 21:06:57
|
|
|
|
tijatija
|
Milena me ispituje ko ce sve da dodje na Nevenin rodjendan ja nabrajam i izmedju ostalog spomenem Ivicu Ona.. Ivica i Marica ?? ja.. ne Milena, Ivica i Marina Ona...Ivica i Marica Ja... ne, cujes li ti Ivica i Marina Ona ... a vestica ?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.9.2012 8:20:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.10.2012 18:28:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Jebjebija - leblebija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Evo šta DECI znači ta poslednja nedelja po...Vlada Srbije je u petak i zvanično donela odluku – prvo polugodište završiće se u ponedeljak, umesto u petak, kako je pr...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
svekrvasuzyyydali se slazete sa svekrvom :P i zasto???da (
63%)
ne (
37%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!