Nora332 -> RE: Lh trakice (21.1.2021 18:19:34)
|
Veruj mi da ne znam kako je moguce, devojka je ostala trudna 5.dana ciklusa i to od jednog odnosa. Plus ovaj negativan test, kaze ona meni da je ubedjena tada bila da nema trudnoce ali jedan od roditelja je ginekolog i odvucena na pregled na silu i ispostavi se da jeste trudna. Evo ga deckic, ziv, zdrav i predivan. π Zato kazem, imam svakakve slucajeve u svojoj okolini, svega sam se nagledala. Imam i trecu drugaricu koja nikako nije ostajala u drugom stanju sa prvim suprugom pune dve godine, i udje u drugi brak i ostane trudna iz prve sa 34god. Dobije tesko krvarenje zbog stresa nedelju dana nakon sto je saznala i prelezi ostatak trudnoce, receno je bilo da je rizicna koliko se secam, ali sada ima prelepu devojcicu. I da ne duzim, mislim da nemam nijedan primer ''skolske'' trudnoce oko sebe, svi imaju neku nerealnu pricu. Nisam znala da nalivanje vodom ima toliki uticaj na hcg, meni je uvek pricano ono staro, ako si trudna trudna si, nebitno doba dana i sve uz to. Ali bice da je kod bas rane trudnoce mnogo bitno. I dalje razmisljam sta je pametno da uradim, da nije onoga da sam uvek dobijala par sati nakon testa uradila bih ga sad iz momenta. P. S. Tvoji testovi su predivni! I blago tebi sa tolikim trudnocama! π₯°
|
|
|
|