Nora332 -> RE: Lh trakice (20.1.2021 19:21:50)
|
Pisem vam ovde posto ne znam da li cete videti ukoliko pisem u drugoj temi. Ovako stoje stvari: prosle noci sam videla krvavu mrlju na vesu, obicno to kada mi se desi ima krvi i na papiru i krene u roku od par sati. Jos uvek nema nicega, ni na papiru ni na vesu a proslo je 16-17h. Kao sto znate ciklus bi trebao da mi krene sutra, 27.dana. Obicno bi me sada grudi mnogo bolele i bile nadute i tvrde ali toga nema. Jesu delom nadute ali nema bolova i mekane su. I najvaznije, uvek znam da krece ciklus otprilike do dan ranije po mirisu krvi koji osecam, ne znam da li sam jedina. Postoji sansa da se svi ovi simptomi stvore u toku sutrasnjeg dana pa dobijem uvece ili 28.dana, ali buni me ovo krvarenje od prosle noci koje nemam nikada, plus situacija sa trakicama. Da li je moguce da je ovulacija bila par dana kasnije nakon sto smo mi ovde racunale, pa tako i ciklus da dodje par dana kasnije? Ne znam, zbunjena sam. Uradila bih test posto imam jedan kuci ali vec mi se desavalo da ga radim i dobijem par sati kasnije pa ne bih ponovo da se razocaravam, niti znam da li bi pokazao nesto da ga uradim sutra ujutru. Trakice su me totalno zbunile, i dalje ne znam kako druga crta nije bila jaca od kontrolne, ali set_im se sta je Maslacak pisala, da je pik mogao biti izmedju dve trakice i da sam ga propustila, plus sam ih radila uvece kada se ne preporucuje. Sta vi mislite?
|
|
|
|