Nora332 -> RE: Lh trakice (21.1.2021 17:59:40)
|
IZVORNA PORUKA: lesli IZVORNA PORUKA: Nora332 Hvalaaa na odgovoru, lesli! Jaooo, kad vidim ove pozitivne testove uvek se raznezim. Mogu da zamislim tvoju srecu kada si dobila ovaj rezultat π Porazmislicu jos, znam da se sa razlogom radi ujutru... Javljam svakako da li sam dobila u medjuvremenu. Radi se iskljucivo zbog koncentracije urina.Mozes da ga radis bilo kad. Isprazni besiku i nemoj da pijes nikakvu tecnost naredna 2-3h i onda sve normalno. Uradis ga pred spavanje, ako ne mozes da cekas vise. Ja licno nisam mogla da cekam jutro jer sam se pitala da li to krvarenje znaci nesto ili ne. A sto se rezultata tice, uradila sam ih jos jedno 10 da se uverim da sam stvarno trudna, pa onda i betu πI jos nisam verovala. Sad pocinjem da verujem kad beba odalami, onako posteno π Iskucam dugu poruku i greskom kliknem na nazad i obrisem sve, eto koliko sam uznemirena. π¬ Kapiram te skrooooz, i znam da se sa razlogom ceka izostanak menstruacije ali isto tako sam svesna da nisu sve zene strpljive i da su mnoge videle dan ranije da jesu zapravo u drugom stanju. Jedna drugarica odradila dan ranije i bio pozitivan, druga odradila 10 dana nakon izostanka i bio negativan, a bila je trudna. Prosto da covek ne zna sta mu je ciniti. π€π Ne bih ni ja verovala, veruj ti meni. π Ubedila sebe da nece ovo meni da se desi, kao sto sam ubedila sebe ono prosle ned da mi progesteron ne valja pa ispade odlican. Mislim da mene sopstvena psiha upropascava
|
|
|
|