Peace* -> RE: Kada deci objasniti/dozvoliti sex? (6.3.2014 8:57:47)
|
Do sada smo imali teoriju "Jajašca iz jajca dospeju u ženin stomak, i nastane beba..." Juče, izlazimo sa engleskog, moj sin i njegov drugar (7,5 god) se glupiraju, i drugar stavi kišobran ispred sebe i počne da obavlja pokrete, mrdajući guzicu napred nazad, i dozivajući mog sina da vidi, a ovaj viče "Znaaam, sexiraš kišobran!" [sm=smiley22.gif] Uspem da ih smirim, odmeo kući, i pri kupanju naivno postavim pitanje da li zna šta znači "sexati se". Prvo je rekao da, posle ne, i pitao "Pa šta je?"... kud sam i pitala [sm=smiley29.gif] Krenem priču da se činom sexa prave deca, ali da se u tom činu ustvari ostvaruje i zadovoljstvo kod muškarca i žene, te onda muškarci i žene sex upražnjavaju i iz zadovoljstva a ne samo zbog pravljenja dece... "Gde osećaju zadovoljstvo? U glavi? Ramenima?"... Svuda... "Pa kako, kako nastane beba?"... Jajašca iz jajca muškarca dospeju u stomak žene... "Kako dospeju? Ja uopšte ne razumem? Odseku muškarcu jaja i ubace u ženin stomak?"... Neeee, mali si još da bi znao sve. Za sada znaš dovoljno... I tako žene drage, nisam sigurna koliko brzo ću biti prinuđena da objasnim da žene sem piše imaju još jednu rupu, i da muška piša treba tu da uđe... [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|