Anoniman -> RE: Kada deci objasniti/dozvoliti sex? (11.1.2012 18:42:48)
|
Znam lu, nemam ja teoretski problem nego problem u praksi. Moji roditelji samnom nikada, ali nikada nisu razgovarali o seksu. Sve sam uradila pogrešno, u pogrešno vreme, i uvek me je bilo sramota da pričam sa mojima o tome, i to sa razlogom, jer su oni sve rešavali kaznama, ponekad i batinama. Pred mm sam se oslobodila, ali ja sam dugo i pred njim trčala da se obučem nakon keksa, jer sam na pogrešan način dozivljavala sve to, i svoje telo, i ljubav, i vođenje ljubavi. Dakle, ja sam takva osoba, trudim se da prevazidjem neke stvari, da budem sto otvorenija mogu da budem, ali ja bukvalno pocrvenim kad neko od starijih spomene seks u mom prisustvu, pocrvenim na samu pomisao da, kad šetam sa Nešom, svi znaju da sam se seksala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Znam, svesna sam da vam svima ovo zvuči ili smešno ili zalosno, ali nazalost, ja sam tako odgojena, i ne mogu baš iz korena to da promenim, koliko god zelela i trudila se. Ne zameram ja mojima, i oni su radili najbolje što su znali, spram onoga kako su oni odgojeni, sve što su uradili sa nama je veliki trud...jednostavno, tako je kako je.
|
|
|
|