maslackic -> RE: Kada deci objasniti/dozvoliti sex? (17.12.2011 23:14:29)
|
jao,nisam ni znala da ima ova tema... mene je 15ogodisnja mm ova sestricina pitala o sexu...potpuno neocekivano, ali dete stvarno otvoreno prica sa mnom oduvek... a[pricu je zapocela kako neka drugarica njena razmislja o tome pitala me da li mora da se koristi kondom, mislila je da moze da zatrudni samo kada joj dodje [sm=hudicek1.gif], pitala da li boli, jer videla je na tv u da zene mnogo vriste i stenju... drago mi je sto je bar mene pitala, kad vec sa mamom ne moze da prica o tome, ipak sam i ja bolja opcija nego da napravi neku glupost objasnila sam joj sve, ali mi se cini da sam ja mnogo vise znala o svemu tome sa 15 godina nego ona...ali od 13 godine kada sam dobila, mama mi je sve objasnjavala i uvek sam je sve pitala.. secam se da kada sam bila mala da je kada ide ljubavna scena na tv u nisu prebacivali, nego govorili da se pridrzavaju [sm=smiley36.gif] i na kraju sam joj rekla da je rano da se upusta u takve odnose ali da kada odluci za tako nesto da me pita sta god je zanima...na sta je ona rekla da ce me pitati i da nije planirala pre 18 te godine...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|