vukosava -> RE: Histerija (1.10.2012 15:52:25)
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja poslednjih 6-7 dana imam problem sa Tinom. Počel a je da histeriše oko svega. tolio vrišti i zacenjuje se , da me nekad uhvati strah. I to radi svaki dan. Zacene se, sve joj je "Neću" , sva pocrveni u licu, sva se zabalavi od plakanja i dranja i onda meni, kad sve prođe, kaže: "Neće Tija plače, vrišti, gica-to ružno!" Dakle, ona zna da to ne treba da radi i da je to ružno,, ali ipak, radi. Juče je tako histerišući, par puta viknula:"Tata!". E, sad, s obzirom na problem sa MM, postoje 2 solucije u mojoj glavi: 1. da je on nagovara (kad dođe , pa ostanu nasamo) da plače i traži tatu; 2. da jaoj nedostaje tata (što, po meni i jeste normalno da svakom detetu nedostaje roditelj koji nije konstantno tu, ali, opet, on dolazi svaki dan, pa ne znam...[sm=zmeden.gif]) i da je to neki njen način protesta na celokupnu situaciju koja se sa nama dešava... Čak sam, zbog ovoga, par puta ozbiljno razmišljala da se pomirim sa MM i dam mu još jednu, poslednju , šansu... Jbt, ja ću poludeti!!! Ja mislim da ako si ti tuzna ovih dana mozda se emocije prenose i pomalo na nju. Garant deca imaju neke emocije ali nisu dovoljno zreli da to shvate sta im se desava. Ja mislim da one znaju da kod nas vristanje pali da im odmah izadjemo u susret sta god da se radi.
|
|
|
|