sanji -> RE: Histerija (9.10.2012 0:34:52)
|
IZVORNA PORUKA: amdn zanima me jedno, ako luka pocne da histerise u radnji ili u gostima jel ga i tad posaljes u sobu da histerise? na neki nacin ispravno je sve sto ste napisale, ali klinci ne histerisu samo kuci!!! Vise psihologije, manje slanja u sobu! HB, na ulici se uvek, ali UVEK lepo ponašaju, a u gostima imaj retko kad napade histerije i to kod najbližih, a onda isto idu u sobu ili u ćošak. U napadu histerije psihologija ne pomaže, bar kod nas. Kod nas to nisu česte situacije ali kada se dogode nema trika čak ni da im se odvuče pažnja. Probali smo sa svim mogućim, što vole i što ne vole, jedino kazna pomaže. Histeriju na ulici sam rešila tako što sam ih 2-3 nedelje izvodila po 20 puta na dan i pri prvoj neposlušnosti ih vraćala kući. Posle dvadesetak minuta ih ponovo spremim i izvedem i opet vratim čim primetim prve znake divljanja. Posle par nedelja su same skontale da će ići kući čim budu nevaljale. Od tad ima godinu i više i imali smo 5-6 situacija za svađu sa istom mojom reakcijom, odmah krećemo kući. Koga ne mrzi neka proba! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|