bebironcic -> RE: Prevara (27.1.2010 21:20:27)
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Oti mi smo skroz razliciti, voleli smo se i popustali jedno drugom ali vremenom smo se oboje napunili da ne moze dalje, pucamo i to je to. Mozda sam ja poludela u trudnoci ali mi se i sada svadjamo zbog istih stvari kao i ranije samo intenzivnije. Ne vrujem ni da je njemu to sve jedno ali ne vidi ni on svemu tome izlaz, danas sam mu rekla da je najbolje da se razidjemo i da zelim da moje dete u miru raste a ne ovako u svadji svaki dan i rekao da on to nije zeleo ali kako vidi doslo je do toga i ako nisam srecna da idem. Ja sam se doselila kod njega i ovde nemam nikog, ostavila sam posao, prijatelje sve zbog njega i sad nemam kud, kud cu trudna sad da trazim posao od sadasnje plate ne mogu da zivim. DStvarno sam *jebana i ne znam sta cu, sad kad se vrati sa fudbala zatvorice se u svoju sobu za kompom ja uz tv u dnevnu i to je to, tako je inace u poslednje vreme, sve manje vremena provodimo zajedno, oseca se mrznja medju nama polako. Bar ja to osecam!!! Volela sam ga a sta je to sto sada osecam ne znam-mrznja!!! Nemoj Zoko tako,misli prvenstveno na svoju bebu,ne nerviraj se i zbog bebe a i zbog sebe same.Nerviranjem neces nista postici.Ne verujem da ga mrzis,pre bih rekla da te izjeda bes,ljutnja...Pokusaj jedno vreme da se ugrizes za jezik pre neke svadje,da vidis kako ce on reagovati na sve to,da li ce biti isti ili ce biti bolji.Nista te ne kosta da pokusas,a sigurno ti nije lako,to je evidentno.Zelim ti da opstanes u braku,i pre svega dobro da ispitas sebe sta zelis a sta ne[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|