Anoniman -> RE: Prevara (27.10.2009 15:02:57)
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo ja sam vec negdje ranije napisala da imam malu djecu da bi se jos stigla i kurvati ili ti ga biti ljubavnica ...ali meni ta dva pojma nisu uopste ista... po meni je jedno ako ti se desi...ono tipa za jednu noc... a drugo mi je ljubavnik/ca iz razloga sto je to vec vrsta veze, znaci nije samo u pitanju krevet, auto, hotel, motel, ili koji li vec djavo nego ono vole se kao pravo, fino im je skupa, imaju zajednicke teme mimo kreveta, itd... e to je po meni prevara evo ovo je moj odgovor dok sam bila pod ovim nickom i nisam promijenila mišljenje i uz ovo sve dopalo mi se ovo što je Eugi naša napisala nekad poodavno IZVORNA PORUKA: eugenija Za mene je prevara izdaja.. Tj., kad si od 24 časa dnevno, 22 u mislima s nekim drugim.. Postoje čak neka istraživanja koja kažu da će žena lakše oprostiti taj oblik seksualne, fizičke prevare, nego ove "izdaje" o kojoj pričam, da se muškarac zaljubi u drugu... Dok muško podivlja u suprotnom slučaju.. Ako se žena zaljubila, ma proće je, naišle joj bubice..., ali ako ga u krevetu vara, u stanju je da napravi zločin iz strasti i sve pobije..
|
|
|
|