RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

snješka -> RE: Prevara (19.1.2012 22:19:51)

Ma vuko nema to veze sa probanjem prije ili kasnije. ILi jesi ili nisi....Ja znam njih nekoliko koji su probali i prije braka dosta pa bi opet nešto da švrljaju. Uglavnom su problemi dublji i nemaju uvijek veze sa seksom. I mene tuđa prevara ne dotiče ma koliko da mi je neko blizak i nemam ja šta da režim na to šta neko radi ili ne radi. Baš me briga, svako gospodari svojim životom kako hoće i ...sve u životu što radiš radiš samo sebi nikom drugom.

Lilla -> RE: Prevara (19.1.2012 22:37:32)

Alergicna sam na prevare! Da mi je iz oka ispao, kada bi me prevario to bi nam bio kraj. A isto tako da mi Bog oduzme pamet i razum pa da prevarim ja njega, rekla sam mu da me slobodno vjesa na trgu za nauk drugima. Fuj, fuj!

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 9:45:01)

Nikad ne reci nikad...Nekad se desi ljubav na prvi pogled,koja te zaslepi...Razum kaže jedno,a srce drugo...Ni sanjala nisam da cu biti nekome ljubavnica sa svojih 33...Oboje smo u stabilnim brakovima,ali desilo se...

Lu -> RE: Prevara (20.1.2012 9:49:28)

IZVORNA PORUKA: snješka

...svako gospodari svojim životom kako hoće i ...sve u životu što radiš radiš samo sebi nikom drugom.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 10:16:19)

Svi smo mi zivotinje u sustini. Ljudski je pogresiti ali se i suzdrzati od pravljenja iste greske.
Ja licno ni ne razmisljam da li mm pravi izlete jer je savrsen muz i otac. Ipak nikada nisam naisla na istomisljenicu u tom pogledu, odnosno, nikome nije svejedno kao meni sto je. Uostalom, ko moze ruku u vatru da stavi i da kaze da je 100% siguran da ga/ je zena/muz nije prevarila/o?

NadaR -> RE: Prevara (20.1.2012 10:20:24)

Smijem li da te pitam nesto ?
Osjecas li ikad grizu savjesti? [sm=smiley1.gif]

Imamo jednu staru temicu >>> Zivot ljubavnice , ako si raspolozena , napisi nam svoju pricu . [sm=smiley1.gif]

Rivana -> RE: Prevara (20.1.2012 10:21:20)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nikad ne reci nikad...Nekad se desi ljubav na prvi pogled,koja te zaslepi...Razum kaže jedno,a srce drugo...Ni sanjala nisam da cu biti nekome ljubavnica sa svojih 33...Oboje smo u stabilnim brakovima,ali desilo se...

Ma daj bre kakvo srce valjda neko ima mozak da rzmislja sta valja a sta ne! Nije to osnovnona skola pa danas mi se svidja ovaj a sutra onaj.

minavb -> RE: Prevara (20.1.2012 10:23:16)

Ja mom mužu tako nešto ne bih mogla da uradim i da budem srećna i zadovoljna. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 10:25:17)

Ja licno ni ne razmisljam da li mm pravi izlete jer je savrsen muz i otac.

Ja se nikada nisam pitala da li me mm vara....ne, nije u pitanju samopouzdanje, i nije u pitanju ono - što ne znaš ne može da te povredi. Ja njemu stvarno, onako drugarsko-ljubavnički verujem, ne slepo nego mu iskreno verujem, da me ne bi tako ponizio i uvredio. I uopšte mi prevara nije ni u malom mozgu, ni u podsvesti, valjda pošto ni ja o njoj ne razmišljam ne bojim se ni za njega.
Ja mm ne bih mogla da pogledam u oči od sramote kada bih ga prevarila, odmah bih se pokupila i otišla da me ne gleda kad sam tako jadna.

Rivana -> RE: Prevara (20.1.2012 10:25:26)

Ni ja nikada to je meni tako bedno NIKADA ali NIKADA posle svega sto smo prosli, ja da mu to uradim i da budem jos srecna ma NIKAD!!!!!

viking -> RE: Prevara (20.1.2012 10:28:54)

Evo, ja te razumem. Ne mogu da kažem da podržavam, ali mislim da shvatam šta hoćeš da kažeš i ne osuđujem. Čula sam dosta priča i sve se svode na isto. Ti jedina znaš kako ti je.

Jeca* -> RE: Prevara (20.1.2012 10:29:06)

Ne varam i ne prastam prevaru! Pozuda i strast je jedno, razum i postovanje nesto sasvim drugo. Ako bih ikada osetila zelju da prevarim muza dosla bih kuci i trazila razvod. Dvostruki zivot nikad ne bih vodila. Tu sam vrlo surova i decidirana.

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 10:32:06)

Isto tako Jeco. Ali ja potpuno razumem druge koji to urade...jedno je skladan, a drugo je dobar brak, jedno je ljubav, drugo zaljubljenost...ima milion faktora koji utiču na to da čovek, tj žena prevari supružnika, i mislim da niko normalan to ne uradi olako...e sad,da li će neko ostati i lagati, ili biti iskren i otići...tu imam malo manje razumevanja i tolerancije, jer mi je uvek žao onog ko je prevaran, ali uvek.

minavb -> RE: Prevara (20.1.2012 10:33:12)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Ja mm ne bih mogla da pogledam u oči od sramote kada bih ga prevarila, odmah bih se pokupila i otišla da me ne gleda kad sam tako jadna.

To. Prosto ne bih mogla. I kad bih se ne znam kako zaljubila u nekog drugog, prvo bih se razišla od muža pa se upuštala u nešto drugo.

Jele -> RE: Prevara (20.1.2012 10:34:29)

Meni jedino nije jasno ono 'oboje su stabilnim brakovima'... Da li za njih znači da je brak stabilan ako nema većih trzavica? Nekako mislim, koliko sam i ja slušala od mojih prijateljica, da se na prevaru 'odlučuju' ili zato što im je dosadno u braku (sve je kako one hoće, pa nema draži), ili zato što im muž ne poklanja dovoljno pažnje pa pate, svađaju se, totalno su različiti i to se pretvara u veliki problem itd - uglavnom da ima problema - a to po meni nisu stabilni brakovi.

Rivana -> RE: Prevara (20.1.2012 10:36:06)

Ja ne znam odakle tim zenama zivci da kao nesto kriju pa se kao sastaju tajno sa nekim, ma uzas, po meni to je ponizavanje partnera.

Olga75 -> RE: Prevara (20.1.2012 10:36:25)

cini mi se da za prevaru treba imati i strpljenja i zivaca a bogami i vremena
sad da ne razglabamo o osecanjima , ljubavi ( ionako je to samo enzimska reakcija ) nego jednostavno o vremenu koje treba potrositi i snnage da taj brak izgleda normalno tj da stalni partner ne otkrije prevaru
a na stranu sto bih se ja osecala kao krajnji magarac , mislim perem mu gace a on me vara
i sad da obrnem
donopsi ugalj i otcepljuje slivnik a ja ga varam
banalizujem , nadam se da ste shvatile sta sam htela da kazem
ako je kraj ajde da se razilazimo ko ljudi a ne da se varamo

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 10:38:50)

Sad sam na trenutak zamislila izraz lica ovog mog dobrice kada bih mu saopštila da sam ga prevarila, i suze su mi krenule, nema tu nikad ne reci nikad, NIKAD!

Jele -> RE: Prevara (20.1.2012 10:38:56)

Evo jednog praktičnog uma, naše Olge [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ne varam muža, nemam vremena [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Šalim se malo Olga, nasmejala si me pošteno generacijo

Rivana -> RE: Prevara (20.1.2012 10:39:19)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

cini mi se da za prevaru treba imati i strpljenja i zivaca a bogami i vremena
sad da ne razglabamo o osecanjima , ljubavi ( ionako je to samo enzimska reakcija ) nego jednostavno o vremenu koje treba potrositi i snnage da taj brak izgleda normalno tj da stalni partner ne otkrije prevaru
a na stranu sto bih se ja osecala kao krajnji magarac , mislim perem mu gace a on me vara
i sad da obrnem
donopsi ugalj i otcepljuje slivnik a ja ga varam
banalizujem , nadam se da ste shvatile sta sam htela da kazem

ako je kraj ajde da se razilazimo ko ljudi a ne da se varamo

Tooo Olga, ako nam ne ide svako na svoju stranu i gotovo! Mnogo postenije!

minavb -> RE: Prevara (20.1.2012 10:40:15)

Razumem i ja, zaljubiš se i ne znaš gde ti je glava a gde zadnjica. Ne razumem varanje iz sporta i razonode, ono kad lupaju recke, e to ne kapiram. 

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 10:40:53)

Ali sta se desava u sledecoj situaciji:
muskarac i zena se savrseno dobro slazu i nadopunjuju u duhovnom i praktickon smislu, ali ona nije za pojedine "egzibicije" u krevetu npr. oralni sex. I savrsena je majka i domacica, a on divan i brizan muz i otac ali eto nedostaje mu to nesto. Da li on treba da nastavi da trpi i/ili da je ubedjuje da to rade ili moze jednostavno da nadje neku koja ce to hteti a bez da njegova porodica to zna ili ispasta zbog toga? Uzela sam primer muskarca, a li isto tako moglo je biti i obratno.

Olga75 -> RE: Prevara (20.1.2012 10:42:09)

ako ce da me vara jer ne pu**m dobro
onda [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley3.gif[/image]

minavb -> RE: Prevara (20.1.2012 10:43:00)

Hm, švrljati okolo zbog povremeog blow joba? Pih.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Prevara (20.1.2012 10:43:31)

IZVORNA PORUKA: Jele

Meni jedino nije jasno ono 'oboje su stabilnim brakovima'... Da li za njih znači da je brak stabilan ako nema većih trzavica? Nekako mislim, koliko sam i ja slušala od mojih prijateljica, da se na prevaru 'odlučuju' ili zato što im je dosadno u braku (sve je kako one hoće, pa nema draži), ili zato što im muž ne poklanja dovoljno pažnje pa pate, svađaju se, totalno su različiti i to se pretvara u veliki problem itd - uglavnom da ima problema - a to po meni nisu stabilni brakovi.

To je samo sex. Da li stvarno mozete da zamislite sebe kako se ceo zivot keksate samo s jednom osobom? tesko

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>