vagaovan -> RE: Prevara (18.1.2012 12:45:20)
|
Moj prica:6 god.u vezi 8 god.u braku malac od 6 god.idealna porodica reko bi se a ruku na srce bilo nam je lepo.Sve do pre 2 god.odprilike,kada u nas dom ulazi FB i moj muz mu se potpuno predaje,polako prestaje da primecuje i mene i dete,sedi za kompom od kada dodje sa posla pa do sitnih vecernijh sati.Pocinjem da sumnjam da tako nalazi druge zene i stupa u kontakt sa njima i privatno,on porice ja nalazim i dokaze.Odlazimo na moju inicijativu koda bracnog savetnika,ona nas savetuje fejs napolje,a moj muz ni da cuje,zavisnik.Svesno gledam kako nam se svet rusi,brak odlazi do djavola a on namerno jos vise tera po svom.I onda otkrivam da je u vezi sa devojkom sa fb,vidjali se i sve ostalo..Ja sam bila spremna da mu oprostim,ali on nije mogao da je ostavi.Ma cini mi se da ne fizicka prevara nije toliko zabolela koliko izgubljeno poverenje u coveka kog sam volela i verovala mu sve! Napustila sam ga,najteze je bilo prelomiti a otici lako,plasila sam se kako ce malac da reaguje.Dobo je proslo,sada smo ok.Mislim da muza vise ne volim..ne mrzim ga,ne dozvoljavm sebi da se hranim mrznjom..samo mi se zgadio taj covek otac mog deteta.A on bi sada sve dao da mu se vratimo,place kao malo dete ali jos uvek nije raskrstio sa tom devojkom,nema hrabrosti ili sta,stalno se pitam? Kako verovati nekom posle svega,moze li covek da se promeni..ima li neko slicno iskustvo.Ja sam ovde nova,pomozite mi!?
|
|
|
|