Trbica -> RE: Prevara (14.4.2011 12:27:32)
|
Da probam da objasnim kroz kracu verziju[sm=smiley1.gif] Mi se ljubimo, mazimo. On ima erekciju pri kontaktu samnom ali retko da odemo dalje od toga. Pricali smo o nejebici[sm=smiley36.gif] i on kaze da ga ja privlacim, da je sve sa nama ok ali da zbog naseg okruzenja ( zivimo svi u jednoj sobi ) i zbog stresa, nov posao, dokazivanje na istom, nije opusten i da mu treba vremena da se prilagodi na novu situaciju. Kad god je beba bila kod baka i deka, sexa je bilo i bio je fenomenalan. Ali kad je ona tu nista od toga. Uskoro se selimo i ako se situacija ne promeni zabrinucu se mnogo. Ja dobro izgledam, vesela sam, ne dzangrizam, stalno izlazim i druzim se sa drugim ljudima. On nije izasao vec godinu dana, ne interesuje ga druzenje sa drugim ljudima, i jedva ceka da bude sa bebom i samnom. Tako da iz ovog sam zakljucila da me ne vara, valjda... Sem ako to ne radi u wc na poslu[sm=smiley13.gif] Ne znam, dajem sanse jos koji mesec, posle ne znam sta da radim. Da nadjem ljubavnika? Bezveze.... a sve nam je ostalo u braku divno.
|
|
|
|