MaDi -> RE: Prevara (14.4.2011 8:04:56)
|
problem je sto nemogu da saznam ko mu salje i ko salje meni jer danas je lako kupiti karticu ,na poruke ne odgovaramo(ja bar koliko znam ne odgovara on) niti zovemo...par puta sam od drugarice uzela telefon i zvala te neke brojeve,i uvek ili nedostupno ili se ne javlja,sto znaci da neko koristi da taj broj samo za zezanje...nikada nisam bila ljubomorna,sad razmisljam dal sam...jer juce smo isli na sajam gradjevine(planiramo neku firmu da otvaramo pa isli da vidimo da sklopimo posao ) i tamo na sajmu sto je malo ne logicno ali aj sve riba do ribe,tip top nezna se koja je bolja od koje...sa njima je uvek zapoceta prica da bi se ispostavilo da one ipak nista ne znaju i da su samo tu kao lutke pa smo nasatavljali pricu sa gazdama....zasto ovo pisem pitate se...e ovako u najkracim crtama...kada je bilo potrebno da se da broj fona ili e mail adresa davao je naravno svoje podatke,bio jako ljubazan sa tim devojkama,inace je jako ljubazan i fin,ali juce mi je malo to zasmetalo...ali nista strasno...da bi posle poceo spiku sa nekom zenom u godinama koja dobro izgleda...da bi ona njemu otvoreno predamnom rekla(a upucena je u to da smo zajedno i da zajedno treba da radimo) ZVACU TE JA PA DA SE TI I JA VIDIMO I DA TE POSAVETUJEM STA I KAKO JER SADA NA SAJMU NEMOZEMO JER JE GUZVA A I NISI SAM i sve to kroz neko pucenje i mazenje po vratu itd...e tada sam pukla ali naravno on nije nista primetio...kad smo dosli kuci,namerno sam njenu karticu bacila(jer od te firme smo dobili dve vizit karte jednu od te i od nekog lika) on naravno to jos nije provalio a kada me bude pitao pravicu se luda...e sad sta dalje,malopre je otisao da radi al je prokomentarisao kako juce nismo bili na nekom delu gde smo trebali jer nismo sstigli...rekla sam mu,ok mozemo u subotu otici jer radis danas i sutra,na sta je on rekao MA MOZDA I NEMORAMO DA IDEMO...svasta mi je proslo kroz glavu...a da sinoc me je drugarica moja zvala i ja joj kazem moje "probleme" i ona mi kao da savet...pa ajde da vas pitam dal mi je pametno t ciniti ili ne... da ga ispitam da li bi me varao kako ona kaze...posto je juce davao telefon i email drugarica mi je rekla da uradim sledece...da mu pustim sms ili email(ako je sms da kupim broj) u kome bi otprilike ovo napisala JUCE SAM ZAPISALA TVOJ BROJ I EMAIL,SLADAK SI MI,BIO SI U PRATNJI NEKE DEVOJKE,NEZNAM DA LI TI JE DEVOJKA,ZENA,SESTRA ALI TO NIJE3 NI BITNO..AKO SI RASPOLOZEN DA SE VIDIMO I BOLJE UPOZNAMO JAVI SE... e sad dal mi je to pametno ciniti??????? Mislim da me je uhvatila ta ljubomora a to je nesto sto ne zelim jer je to bolest...devojke pomagajte ...
|
|
|
|