jelena038 -> RE: Prevara (6.4.2010 13:20:02)
|
IZVORNA PORUKA: OTI indy slazem se samo...to : "oni ne varaju glavom i srcem nego qrcem"...to samo sluzi da umanji njihovu prokletu odgovornost... GRRRRRRRRRRRRRRR nego, kako je anita saznala...gde je taj prvi post????sta se desilo?>??je l sam priznao????? provalila ga je. to je najodvratnije. da je bar umeo to kao frajer, da se ne sazna, nego ga je provalila na glupim porukama. covek se slikao telefonom po jezeru... mislim, fuj. inace, ja sam za prastanje, uvek, rekla sam to vec, ali stvarno, kad skontam da treba da prastam nekome ko nema dovoljno mozga da ovcici kaze da ne cima kad je na porodicnoj veceri sa roditeljima, zenom i detetom, i koji slika svalerku telefonom koji mu je mozda zena kupila za rodjendan... a koji pri tom, nema m[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image]da da dodje i kaze u oci... ma nemam pojma.. ja bih oprostila, neka ga, ako mu se ostaje sa mnom, ne smeta mi. njemu na cast, ako moze da se nosi sa svojom savescu, alal mu... anita, zivot niti pocinje, niti se zavrsava brakom. sve ti je to ponuda i potraznja.. ako je nasao bolju, nek ide, al tesko... ja bih mu to rekla. i jos bih mu dodala: ne znam sta su te mama i tata ucili, ali i zene umeju da privlace... posebno mi, lepe...
|
|
|
|