AtenA -> RE: Prevara (5.4.2010 17:51:47)
|
joj Anita draga,citam sve ovo sada,tresem se besna sam i placem... devojke te sve lepo savetuju!Sve smo tu uz tebe i imas maksimalnu podrsku!ja te razumem u potpunosti... ja sam sa mm bila cetiri godine u vezi,a sada za 2 meseca ce biti tacno pet godina braka. varao me je dok smo se zabavljali,ja mislim da me vara i sada,iako se on kune da me u braku nije prevario!ali ja nekako ne mogu da mu verujem,jednostavno sam izgubila poverenje u njega,skoro smo imali bas tezak i potresan razgovor!ispricao mi je mnoge stvari,ko ga juri ko mu se nabacuje,ko ga zove,i td. ali on kao nije nista imao ni sa jednom... Ja imam drugaciji problem malo... ja bih volela da on meni iskreno kaze da ima drugu i da me pusti,ali on to nikad nece da uradi jer ne bi' mogao da podnese da ostane bez mene!a ja to smatram mnogo postenijim i mnogo bih lakese i brze to prebolela! ja nemam nikakve dokaze,niti njegovo priznanje,i jako me muci sto sumnjam... on bi samnom po ceo dan imao odnose i stalno me pipka i stipka,ljubi...ali ja njemu ipak ne verujem, i svaki put kada izadje iz kuce bez mene ja se zapitam gde stvarno ide...a sve je to zato sto je nekada(dok smo se zabavljali) poljuljao moje povernje
|
|
|
|