|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo
19.5.2011 9:41:31   
jovana j
Ohoho, evo je i Anci i ubice me za onaj link...... user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1651
19.5.2011 9:48:40   
Ana RR
user posted image moraš da naučiš, proganjaću te user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1652
19.5.2011 9:54:33   
carobnicabc
Joj Jovanice vidjela sam taj stomacic, ja prvo pomislila da se djevojka malo zeznula kada je postavljala slike, kada kasnije vidim Boki potvrdila da je ipak to na dan termina. Ma ja se samo bojim da se ne napusem kao loptica, ima da popucam od glave do pete u tom slucaju... user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1653
19.5.2011 12:52:20   
Didy

IZVORNA PORUKA: carobnicabc
Ovo je slika od maloprije, u sustini 24 nedjelje.... Kada pogledam Didy i Jovanu ja kao da nisam trudna, ili sam umislila?user posted image

user posted image Uživaj što ti je sigurno lakše nego nama da se sagneš.user posted image Sve to nema nikakve veze. Moja drugarica je bila trudna dva meseca manje od mene u prošloj trudnoći i na svojoj svadbi u 6. mesecu joj se uopšte nije video stomak u venčanici, a ja sam tog dana izgledala kao da ću se svakog časa poroditi, iako sam bila tek početak 8. meseca. (Btw, opet me prati i ovog puta i opet će nam razlika među decom biti nepuna 2 mesecauser posted image ). Važno je da se ti dobro osećaš i da je beba dobro.user posted image
Inače, moj sin kad god zapeva "Slon lepotan Dondolan i slonica Mica", ja pomislim na samu sebe.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 1654
19.5.2011 14:41:55   
Anoniman
jovanice user posted image super  izgledas!!

carobnice, slatko stomace! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1655
19.5.2011 17:37:56   
*boka*

IZVORNA PORUKA: jovana j

Nego htela sam da pitam za te dlacice po stomaku... Boko, ti si kozmeticarka jel da? Ja takodje radim depilacije, ali sebi i onako drugaricama, nemam nikakav kurs zavrsen, samo volim to da radim, pa onako za dusu user posted image
Nego zanima me da li ce te dlacice stvarno same od sebe da pootpadaju posle trudnoce?
Ja se nesto ne usudjujem da ih depiliram, a moja Anita kozmeticarka je sebi prosle god u trudnoci depilirala stomak user posted image Ne mislim ja da je to za bebu nesto lose ili stetno, ne zbog toga, nego ne bih da napravim belaj da depiliram nesto gde nikada nisam imala problem sa dlacicama. Zato pitam.... user posted image

Joko te dlacice koje su ti se pojavile sada u trudnoci (i meni su i to bas bas) ce nakon porodjaja same otpasti. One su se pojavile usled delovanja hormona i kada se budemo porodile i hormoni budu prestali da deluju, one ce otpasti, tako da ne brini. Depilacija nece skoditi ni bebi ni tebi, ali evo ja ih recimo ne depiliram. Jednom sam samo u toku trudnoce, jer su me u momentu mog nervnog rastrojstva mnoooogo nervirale, ali posle ih nisam dirala. I tako u ovom periodu ne nosim kratke majice, pa ih niko osim mene ne vidi. Jedino ukoliko budete isli na more, pa budes u kupacem kostimu, mozes ih skinuti voskom, ako te bas zivciraju, ali svakako ce ponovo izrasti i nestace tek nakon porodjaja. Tako da bolje da se strpis, nije ti jos puno ostalo user posted image

Carobnice, tiba, a i linija su ti superiska!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1656
20.5.2011 7:54:18   
jovana j
Hvala ti Boko user posted image
Mm da, u sustini sam potvrdila samo to sto ja mislim, ali od strucnog lica user posted image I ja se slazem da se ne treba cimati sad sa njima, mislim nisu Bog zna kolike, ali kad ih iglavnom nisam imala (bar su bile plave, male i neprimetne), ovo sada zna malo da nervira. user posted image
Hvala ti draga!!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1657
21.5.2011 0:38:00   
Ana RR
Evo malo i nas, 27+5 user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.5.2011 7:56:06 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1658
21.5.2011 1:39:42   
carobnicabc
user posted image Anci ti si prava manekenkica... Divan ti je stomacic,.... Ma meni su svi stomacici i trudnice divni...user posted image user posted image user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1659
21.5.2011 7:56:38   
Ana RR
Hvala draga user posted image

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 1660
21.5.2011 8:39:27   
M@rty
anci draga, preslatka trba... user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1661
21.5.2011 13:11:48   
dacca
Anci, profesionalno... usvakom smislu user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1662
21.5.2011 15:05:11   
Malecka074
Anči, divna tiba!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1663
21.5.2011 17:28:51   
Suncicabg
Anci preslatko user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1664
21.5.2011 18:13:40   
Ana RR
Hvala drugari moji user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1665
21.5.2011 18:18:49   
Anoniman
Ana, samo ću ti poslati user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1666
21.5.2011 18:19:34   
Ana RR
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1667
21.5.2011 18:21:35   
Anoniman
Anci, mnogo si lepa trudnica! bas ti lepo stoji taj stomacic!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1668
21.5.2011 18:24:36   
Anoniman
vidi...vidi kinder-jaja user posted image user posted image user posted image

nove bebane još ne raspakovaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1669
21.5.2011 18:27:16   
vonavoj
Ana,mnogo si lepa trudnica,prava manekenka!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1670
21.5.2011 18:36:27   
Ana RR
Divne ste user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1671
21.5.2011 18:39:55   
Anoniman
Ana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1672
21.5.2011 18:40:51   
Ana RR
Mišice, čekam tvoje sličice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1673
21.5.2011 18:48:50   
Anoniman
Ja jos nemam nista, malo mi se samo podigla drob user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1674
21.5.2011 18:50:43   
Ana RR
user posted image

Samo ćeš se jednog jutra probuditi sa stomačetom user posted image tako je kod mene bilo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here