Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.5.2011 1:48:48
|
|
|
|
Verus
|
Srce malo kako on brine o mami Secam se da si pisala da bas puno radis i sve jedva stizes, pa sam se setila da pitam kako ti je i kako sve ide. Bice taman i dovoljno mala razlika da budu bliski! Hej, sta cekas ovaj put? Ja ni ne znam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.5.2011 9:01:01
|
|
|
|
Didy
|
Ma, sad sam skoro sav posao batalila i ugađam malo sebi. Čekamo devojčicu.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.5.2011 10:00:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nadjoh i ja moju,14 dana pre porodjaja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.5.2011 10:38:16
|
|
|
|
Anoniman
|
didy, hvala super je i tvoj stomacici, a i u prethodnoj trudnoci je bas bio sladak. bas si bila lepa trudnica. cindi moja dragaaaaaaaaa mateja je bas uzivao
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 0:04:39
|
|
|
|
carobnicabc
|
Jao sto su porasli stomacici... Didy, ja i ti smo tu negdje a ja kao da kasnim prilicno za tobom... Vidi mi se stomacic ali meni se sve cini da je mali... Sad kad jedan dan buknem kao krofnica....
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:25:27
|
|
|
|
jovana j
|
Drage moje zdravo!!! Evo i ja KONACNO da stavim slicice mog stomacica po prvi put Ova slicica je od pre 3 nedelje, a ova koju cu sada da stavim tj. ove 2 u ljubicastoj majici su od sinoc! Bez sminke i u kucnom izdanju i evo ga samo stomacic , bolje reci ''stomacic''
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:29:52
|
|
|
|
New Mom
|
Jovana, prelepo!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:32:07
|
|
|
|
bubulence
|
joovaaniicee divno... a na prvoj slici si mi kao devojcica od 16 godinica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:32:15
|
|
|
|
jovana j
|
'fala IZVORNA PORUKA: New Mom Jovana, prelepo!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:32:55
|
|
|
|
jovana j
|
Jao Bubi...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:34:40
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:38:47
|
|
|
|
jabudic
|
Jovanice, konacno da te vidimo Super si, stvarno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:44:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Jovanice, prelepo i slažem se sa Bubi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:46:45
|
|
|
|
jovana j
|
Jao bre Bubi, Anci i Jabudicu, postideh se od vas... Hvala vam!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 21:51:03
|
|
|
|
vonavoj
|
jovana prelepa si! i ti i stomacic! i ne treba ti sminka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 22:27:46
|
|
|
|
Didy
|
Jovana, prelepo! Stomačić je kao bombona. A ti mi ličiš na moju jako dragu drugaricu s kojom se ne viđam često u poslednje vreme, a kad god se vidimo, imam osećaj da smo u kontaktu svakodnevno. Sad imam osećaj da se stvarno lično poznajemo.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 22:31:00
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: carobnicabc Jao sto su porasli stomacici... Didy, ja i ti smo tu negdje a ja kao da kasnim prilicno za tobom... Vidi mi se stomacic ali meni se sve cini da je mali... Sad kad jedan dan buknem kao krofnica.... Draga, meni je druga trudnoća. I video mi se skoro odmah. U prvoj je bio nekako manji. Kažu iskusne višerotke da su mišići materice opušteniji nakon prvog porođaja i da se stomak u svakoj narednoj trudnoći vidi odmah. Istina. Ja pojma nisam imala da sam trudna, a donji stomak mi se već bio naduvao i bilo mi je vrlo sumnjivo... To je bio prvi znak koji je bacio sumnju.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.5.2011 22:54:27
|
|
|
|
*boka*
|
Joko, ljubim te u oko, preslatka si mi sa tom kuglicom!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.5.2011 8:23:33
|
|
|
|
Gasica
|
Jovana, bas je divan stomacic, loptast, ja takve najvise volim!!! A ti odlicno izgledas !!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.5.2011 11:14:04
|
|
|
|
jovana j
|
Hvala vam zenice moje na divnim recima... Nego htela sam da pitam za te dlacice po stomaku... Boko, ti si kozmeticarka jel da? Ja takodje radim depilacije, ali sebi i onako drugaricama, nemam nikakav kurs zavrsen, samo volim to da radim, pa onako za dusu Nego zanima me da li ce te dlacice stvarno same od sebe da pootpadaju posle trudnoce? Ja se nesto ne usudjujem da ih depiliram, a moja Anita kozmeticarka je sebi prosle god u trudnoci depilirala stomak Ne mislim ja da je to za bebu nesto lose ili stetno, ne zbog toga, nego ne bih da napravim belaj da depiliram nesto gde nikada nisam imala problem sa dlacicama. Zato pitam....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.5.2011 11:15:52
|
|
|
|
jovana j
|
Didy draga, IZVORNA PORUKA: Didy A ti mi ličiš na moju jako dragu drugaricu s kojom se ne viđam često u poslednje vreme, a kad god se vidimo, imam osećaj da smo u kontaktu svakodnevno. Sad imam osećaj da se stvarno lično poznajemo.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.5.2011 2:20:47
|
|
|
|
carobnicabc
|
Ovo je slika od maloprije, u sustini 24 nedjelje.... Kada pogledam Didy i Jovanu ja kao da nisam trudna, ili sam umislila?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.5.2011 7:59:33
|
|
|
|
jovana j
|
Carobnice draga, nista se ti ne brini! Tiba ti je medena, i pogledaces malo vise slicica ovde, stvarno je svaka trudnoca individualna, i svaka bebica ima svoje. Secam se jedne fotke tu na par strana mozda pre ove poslednje, stavila je jedna devojka pogledaj, pise ''na dan termina'', stomak joj je sada kao tvoj! I pisala joj Boka bas kako je onda ona prema velicini njenog stomaka onda u 13.mesecu vec sada! Ta devojka joj kaze da je beba imala cini mi se oko 3500gr , pitala se gde je to stalo! Tako da ... sto bi Anci rekla no sikiriki uopste!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.5.2011 8:02:13
|
|
|
|
jovana j
|
Eto da ne kopas, Mala Loojka na str. 64, pa negde na sredini str., pogledaj sliku pa sama proceni ''na dan termina'' IZVORNA PORUKA: carobnicabc
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.5.2011 9:38:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Čarobnice, evo ti jedna tema o veličini stomaka Veliki stomak, mali stomak KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?